DANIJELA DIMITROVSKA PRVI PUT PROGOVORILA O VEZI SA FUDBALEROM: Njena reakcija govori više od hiljadu reči! (VIDEO)


IZVOR: Predrag RADOSAVLJEVIĆ - 31.05.2023 | 23:30


Bivša supruga Ognjena Amidžića priznala svoja osećanja za Republiku!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram
DANIJELA DIMITROVSKA PRVI PUT PROGOVORILA O VEZI SA FUDBALEROM: Njena reakcija govori više od hiljadu reči! (VIDEO)

Kako je Republika ekskluzivno pisala, manekenka Danijela Dimitrovska, inače bivša supruga voditelja Ognjena Amidžića, već nekoliko meseci nakon razvoda uživa u ljubavi sa bivšim fudbalerom i biznismenom Jevremom Kosnićem.

Dimitrovska je večeras prošetala crvenim tepihom na svečanoj ceremoniji povodom rođendana magazina "Stori", koja se održala u jednom prestoničkom hotelu, te tom prilikom za objektiv našeg portala prvi put progovorila o svojoj ljubavi. POGLEDAJ GALERIJU

- Mogu samo da kažem da sam srećna, to je sve što ću večeras komentarisati na temu svog privatnog života - istakla je Danijela kratko sa velikim osmehom na licu, a kada smo je pitali da li na taj način potvrđuje emotivnu vezu sa Kosnićem, mankeneka se samo nasmejala i namignula.

Foto: YouTube/Printscreen

Jevrem Kosnić

Danijela se osvrnula i na medijske natpise, te priznala koji ju najviše pogodio u poslednje vreme.

- Mene više ništa ne pogađa! (smeh) Ja sam toliko dugo u ovom poslu, rekla bih od svoje 15. godine, što je preko 20 godina, tako da mene ništa ne pogađa, navikla sam na sve. Ne obraćam više pažnju - zaključuje Dimitrovska za Republiku.

Foto: ST/Dragan Kadić

Danijela Dimitrovska

Podsećanja radi, Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić rastali su nakon deset godina provedenih u bračnoj zajadnici. Bivši par ima sina Matiju, a nakon razvoda ostali su u korektnim odnosima kako bi zajedno nastavili brigu o nasledniku, iako je svako krenuo svojim putem, kada je u pitanju ljubav.

Dok voditelj uživa u ljubavi sa koleginicom Minom Naumović, atraktivna manekenka skrasila se pored Jevrema Kosnića, bivšeg fudbalera.

Foto: ATAImages, Instagram.com/callmenaumi

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

BONUS VIDEO: