SLAĐA DELIBAŠIĆ RAZOČARANA U LJUBAV! Pevačica sama već godinu i po dana: Za mene muškarca nema!


IZVOR: Republika/A.D. - 28.05.2023 | 21:30


Pevačica Slađa Delibašić progovorila je o privatnom i ljubavnom životu.

Foto: printscreen/RTV Pink
SLAĐA DELIBAŠIĆ RAZOČARANA U LJUBAV! Pevačica sama već godinu i po dana: Za mene muškarca nema!

Pevačica Slađa Delibašić povukla se sa javne scene i posvetila se privatnom biznisu - vrtiću koji je otvorila. Već neko vreme nema ni ljubavnog partnera, a kako je rekla u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'' samoća joj prija.

- Ja sam već skoro godinu i po sama, nikad lepši osećaj u životu nisam imala! Taj mir, bez telefona... Ugasila sam društvene mreže, nemam ni Viber, Whatsapp. Meni je ovo ovde oaza, moj vrtić, moja deca i ono što ja stvarno jesam u životu - priznala je Slađa koja je potom otkrila šta traži u muškarcu.

Foto: printscreen/RTV Pink

Slađa Delibašić o ljubavi

- U pitanju je to poverenje, čovek koji može da stoji iza tebe, da ti pruži podršku. Najviše na svetu mrzim izdaje, prevare, omalovažavanja, gluposti - priča pevačica koja o bivšem partneru nije želela puno da govori:

- Mi smo se samo družili, dugo je to trajalo, ali videla sam da čoveka za mene nema, ali stvarno. Ja sam jaka, ponekad drska žena, imam neke svoje stavove. Smatram da treba da očekujem od suprotne osobe ono što i ja sama mogu da pružim. Zauzeti, oženjeni, to me nikada nije zanimalo... Došla sam u taj period gde sam pronašla sebe, radim na sebe. Da li je potrebno nekoj ženi da ima muškarca da bi uspela u životu? Evo, ja sam sve sama uradila!

Foto: printscreen/RTV Pink

Slađa Delibašić o partnerima

- Samoća me je naučila da moram da se promenim, da budem jako oprezna koliko ću verovati ljudima, koliko ću se dati. Fali mi ljubav, ne kažem da mi ne fali - iskrena je Slađa koja je priznala i na koji način je proveravala svoje partnere:

- Nema cenu nijedna prevara. Niti bih se srozala, niti bih pričala. Znači, ćao, prijatno. Znala sam da stavljam i bubice da slušam. Stavljala sam ja štošta, da čujem, da se uverim. Moram ja da čujem. Kad lepo čujem, pustim polako da se krčka i kažem: "hajde lepo ove tvoje krmačice uzmi i prijatno". Nije bitno kako izgledaš, da li si žena za sve, da li kuvaš, pereš, peglaš, sve je u muškoj ćudi - rekla je ona kroz smeh.

BONUS VIDEO: