PRVO OGLAŠAVANJE TIKTOKERA NAKON HAPŠENJA: Bivša devojka mu uništila život, on čeka svojih pet minuta!


IZVOR: Republika/M. I. - 25.05.2023 | 18:00


Marko Arsenijević obećao publici da će dokazati da reč "nasilje" ne ide uz njegovo ime!

Foto: Instagram.com, Pixabay.com
PRVO OGLAŠAVANJE TIKTOKERA NAKON HAPŠENJA: Bivša devojka mu uništila život, on čeka svojih pet minuta!

Marko Arsenijević, poznatiji kao "Arsaovde" navodno je pretukao devojku, Niku Ilčić, a sada se povodom skandala oglasio na svom Instagram profilu i otkrio svoju stranu priče, koju je javnost dugo čekala da čuje.

Naime, on se putem storija na društvenim mrežama obratio fanovima i objasnio šta se zaista desilo, pa svima poručio da je na momente pomislio kako je sve izgubio, ali da i dalje čeka svoju pravdu:

Foto: Instagram.com

 

- Čitam vaše komentare ispod moje poslednje objave, čitam vaše poruke koje mi šaljete danonoćno i želim da vam kažem da je svaki vaš komentar i vaša poruka stigla do mog srca. Ne možete ni da zamislite koliko mi je vaša podrška u ovoj situaciji bila svetlost koja je u meni vraćala nadu. Preplavijen emocijama čitam svaki vaš komentar.  Hvala vam što mi verujete, hvala vam što imam najjači komjuniti i što sam na svojim društvenim mrežama okupio najbolju publiku na svetu. U momentima kada sam mislio da sam sve izgubio da je ono što sam gradio godinama propalo zbog nečega što nikada nisam uradio, vi ste stali uz mene i odlučili da mi verujete. Vi ste moja druga porodica koja me nikada nije izdala i obećavam vam da ni ja vas nikada neću razočarati i izdati. Uskoro se vraćamo svakodnevnim klipovima kojima sam izmamio osmeh mogima, jer to i jeste cilj društvenih mreža. Ne mogu a da se ne obratim mojim kolegama koje su mi pružile podršku. Hvala vam, hvala vam što ste razmislili i sačekali da čujete i moju stranu priče. I naravno, najveće hvala mojim prijateljima koji su se za moju pravdu lavovski borili dok sam ja bio sprečen da se borim, koji su sa mojom porodicom noćima prolazili pakao i bili im najveća podrška. Hvala vam što ste moji prijatelji! Pravda je spora, ali dostižna, a ja ću strpljivo čekati svoju pravdu i dokazati da nasilje uz ime i prezime Marka Arsenijevića nikada neće moći da stoji! Ovo je ujedno i moje poslednje obraćanje vezano za ovu situaciju. Sve vas volim - napisao je Marko. 

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Arsenijević

 

BONUS VIDEO: