ČARŠAV NA GLAVI TE NE ČINI VERNIKOM: Milena Kačavenda se "prerušila" u Dejana, pa mu objasnila u šta ga je Dalila pretvorila!


IZVOR: Republika/M. I. - 23.05.2023 | 13:15


Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, donela je zaključak da je Dejan emotivno osakaćen, pa ga postavila na svoje mesto!

Foto: Pixabay.com, Instagram.com, Youtube.com/Dejan Dragojević
ČARŠAV NA GLAVI TE NE ČINI VERNIKOM: Milena Kačavenda se "prerušila" u Dejana, pa mu objasnila u šta ga je Dalila pretvorila!

Bukti medijski rat između Dejana Dragojevića i Milene Kačavende, koji je započetak nakon njene izjave da je Dejan "novopečeni mudžahedin''.

Dragojević je momentalno odgovorio u svom videu na jutjub kanalu, pa potkačio i Acu Bulića, sa kojim Milena "šuruje". Kuma Ane Ćurčić se tu nije zaustavila, te je već danas putem svom lajva objasnila gledaocima zašto Dragojević ima ovakve stavove kad su žene u pitanju:

Foto: ST/Vladimir Lukić, Nemanja Pančić, Youtube.com/Dejan Dragojević

 

- Jedan čaršav na glavi te ne čini vernikom! Dalila ga je osakatila, emotivno ga je osakatila i ni dan-danas od toga ne može da se oporavi, i dalje je Dalilaj! Ali ja ću pokazati kako se borim protiv ženomrzaca, ja nisam ovde da pljujem veru, nisam to ni radila, pokušao je da mi stavi u usta stvari koje nisam izgovorila - govorila je Kačavenda. POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO: