ZAPLESAĆE UZ "SUNCE LJUBAVI" Džejev kum otkriva detalje venčanja Marije Ramadanovski: Okupiće se estrada, pripremili smo IZNENAĐENJE!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 19.05.2023 | 15:00


Rule je otkrio i koliko će sutra svima faliti Džej!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M. M./ATAImages
ZAPLESAĆE UZ "SUNCE LJUBAVI" Džejev kum otkriva detalje venčanja Marije Ramadanovski: Okupiće se estrada, pripremili smo IZNENAĐENJE!

Marija, ćerka preminule legende Džeja Ramadanovskog, se sutra udaje za svog izabranika Stefana Davidovića, koji ju je nedavno zaprosio. Njih dvoje će stati na ludi kamen, a Džejev kum Zoran Jagodić Rule se oglasio i otkrio kako teku pripreme za venčanje.

Foto: M. M./ATAImages

Rule, Džejev kum

- Pripremili smo sve i nadam se da će svadba proći u najboljem mogućem redu. Ja sam bio uključen u organizaciju sa Marijom. Reći ću vam da će nastupati Rule bend i biće nekoliko kolega koji su sarađivali sa Džejom. Od poznatih sa estrade svadbi će prisustvovati Zlata Petrović, Mina Kostić, Vanesa Šokčić, Adil, a pripremili smo i jedno iznenađenje, ali to sada neću da vam otkrivam - rekao je Rule.

On je otkrio da će na svadbi biti preko 300 zvanica, kao i daće mladenci prvi ples imati uz pesmu "Sunce ljubavi". Zoran ističe da će Džej sutra svima faliti.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Džej

- Da je on tamo, sve bi bilo drugačije. Svi znate Džeje i kakav je on veseljak bio. Koliko je samo svadbi on otpevao. Sada mu se udaje mladđa ćerka i to bi za njega bilo neverovatno. On bi napravio neverovatan štimung... Ali dobro, život ide dalje - zaključio je Rule za Pink.rs

Njen budući suprug Stefan nije javna ličnost i izbegava da se pojavljuje u medijima. S druge strane, Džejova ćerka je završila školu za negu lepote, u čemu ju je otac podržao. Ona je uspešna u svom zanimanju i šminkala je mnoge poznate ličnosti, a radila je i u pozorištu. Ima talenat na oca i odlično peva, pa je odlučila da se oproba i u muzičkim vodama. Keba je nedavno otkrio da je sa Džejem želeo da snimi duet, a da će ovu pesmu otpevati upravo sa Marijom.

Foto: Instagram.com

Stefan i Marija
BONUS VIDEO: