OGLASILI SE PRIJATELJI STEFANA KARIĆA! Preko Osmana se obratili brutalno pretučenoj Nataši Šaviji! (FOTO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 14.05.2023 | 20:00


Osman je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio ovo oglašavanje!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
OGLASILI SE PRIJATELJI STEFANA KARIĆA! Preko Osmana se obratili brutalno pretučenoj Nataši Šaviji! (FOTO)

Starleta Nataša Šavija je dugo ćutala o Stefanu Kariću, koji je glavni osumnjićeni za njeno prebijanje, a od juče je počela da ga komentariše putem svog Instagram profila. Mnogi ljudi danima vode rat sa Stefanovim fan stranicama, koje ga i dalje podržavaju, a jedna od glavnih se danas oglasila na Instagramu, što je sa svojim pratiocima podelio Stefanov otac Osman. Oni su se predstavili i kao Karićevi prijatelji.

Foto: Instagram.com

Objava Osmana Karića

- Istražni postupak se vodi, a mi kao Stefanovi prijatelji i prijatelji porodice Karić na temu nemilog događaja ćutimo i ćutaćemo, ali uz njega i njegovu porodicu ću biti uvek, jer to od nas zaslužuju i mislimo da su prijatelji tu uvek. Devojci sa kojom je Stefan u sudskom sporu od srca želimo što brži i što lakši oporavak. To je sve na tu temu što od nas možete čuti već danima i to jedino pišemo! Hvala svima koji razumete nas kao admine i prijatelje u ovoj situaciji. Zamolili bismo vas da mržnju i to neko zlo koje oseća, pa formulišete kroz fraze, ne šaljete nama, jer taj osećaj je samo vaš, ne naš, mi na to apsolutno nikome odgovoriti nećemo! - poručili su Stefanovi fanovi, što je Osman podelio na svom Instagram profilu.

Podsećamo, Stefan se i dalje nalazi u pritvoru, gde mu je određeno zadržavanje do 30 dana, dok se Nataša oporavlja od povreda koje je zadobila

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika

Nataša Šavija i Stefan Karić

 

BONUS VIDEO: