ISMEVA ŽRTVE NASILJA, UKLJUČUJUĆI I NJEGOVO DETE: Teodora Bilanović očajna zbog Čorbine torture, otkrila šta trpi njegov sin!


IZVOR: Republika/M. I. - 14.05.2023 | 15:10


Teodora Bilanović nije mogla da dođe sebi, nakon što je Čorba objavio snimak, na kom priča kako se neće pojaviti na suđenu, već sačekati da slučaj zastari!

Foto: Privatna arhiva, Republika.rs
ISMEVA ŽRTVE NASILJA, UKLJUČUJUĆI I NJEGOVO DETE: Teodora Bilanović očajna zbog Čorbine torture, otkrila šta trpi njegov sin!

Pevačica i bivša zadrugarka, Teodora Bilanović, nastupala je nedavno na Saboru narodne muzike, gde je za Republiku, između ostalog, pričala i o odnosu sa bivšim dečkom Milanom Jankovićem Čorbom, protiv kojeg je podnela zahtev za zabranu prilaska.

Kako ga je prijavila za nasilje i čeka sudsko rešenje, Teodora nije želela preterano da komentariše i govori o torturi koju je pretrpela, ali nakon Čorbinog videa, u kom govori da se neće pojaviti na suđenju, već sačekati da slučaj zastari, Teodora je morala da se oglasi:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Kao što svi znate, prijavu za kontinuirano fizičko i psihičko nasilje podnela sam još krajem 2021. godine, proces je još u toku, a do suđenja još uvek ne dolazi. Sporna objava koja trenutno kruži društvenim mrežama u cilju samopromocije, koja ne bira sredstva i koristi ovu stravičnu situaciju zarad lične koristi. Kada se nakon izjave da svesno izbegava sud i lična odgovornost upotrebi fraza "STOP NASILJU", to predstavlja ismevanje svih žrtava nasilja, uključujući i njegovo dete. Ovo što se upravo dešava je psihičko nasilje! - napisala je Teodora.

Foto: instagram.com/tea.bilanovic

 

 

BONUS VIDEO: