STEFAN KARIĆ U ZATVORSKOM ODELU! Osvanula ŠOKANTNA fotografija u jeku SKANDALA sa Šavijom, Osman zaprepastio SVE! (FOTO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 02.05.2023 | 15:59


Otac bivšeg zadrugara Stefana Karić, Osman Karić sramno se poigrao sa situacijom svog sina, za koga se osnovano sumnja da je pretukao starletu Natašu Šaviju.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Tanjug/J. PAP
STEFAN KARIĆ U ZATVORSKOM ODELU! Osvanula ŠOKANTNA fotografija u jeku SKANDALA sa Šavijom, Osman zaprepastio SVE! (FOTO)

Po rečima Osmana Karića, koji se čuo sa advokatom Stefana Karića, njegov sin će se sutra pojaviti u policiji, gde će dati izjavu o incidentu sa Natašom Šavijom. Kako domaći mediji prenose, Stefan je glavni osumnjičeni za brutalno prebijanje starlete i policija za njim traga. Stefan se još uvek nije oglasio, ugasio je društvene mreže i telefon i preko 24 sata mu nema ni traga, ni glasa.

Foto: Instagram.com

Osman Karić i Stefan Karić

Osman se danas još jednom oglasio i to na društvenoj mreži Instagram, gde je svoje pratioce šokirao objavom. On je u svom stilu prokomentarisao Stefanovu situaciju. Naime, stariji Karić je okačio snimak iz bekstejdža sa jedne od "Zadrugovizija", gde je Stefan nosio zatvorsko odelo i nastupao sa bivšim devojkama Ivom Grgurić i Ivanom Šopić.

- Ono kad sam sebe izmalerišeš - napisao je Osman, dok se na snimku vidi kako Stefan nosi i lisice i smeje se.

Foto: Instagram.com

Osmanova objava

Ova objava je odmah izazvala buru u javnosti, a i dalje se čeka Stefanovo zvanično oglašavanje na ovu temu. Inače, Osman je izjavio i da neće kontaktirati Šaviju.

BONUS VIDEO: