DOK NATAŠA ŠAVIJA PLJUJE KRV, OGLASILA SE KUMA: Slika iz bolnice ledi krv u žilama!


IZVOR: Republika/O. B. - 01.05.2023 | 20:30


Milena Kačavenda se oglasila povodom nasilja nad Natašom Šavijom.

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages
DOK NATAŠA ŠAVIJA PLJUJE KRV, OGLASILA SE KUMA: Slika iz bolnice ledi krv u žilama!

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda nakon što je pročitala da je starleta Nataša Šavija pretučena, navodno od strane bivšeg zadrugara Stefana Karića, oglasila se na Instagram profilu. 

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Stefan Karić i Nataša Šavija

 

Naime, Milena je Nataši pružila podršku, kao žrtvi nasilja, a poznato je još od ranije da je ona veliki protivnik siledžija, kao i zaštitnica žena. Kačavenda je na Instagramu uputila dirljive reči Nataši povodom haosa i pakla u kom se našla. 

- Evo gde nam žene okončaju nakon susreta sa predatorima. Stop nasilju nad ženama - poručila Milena na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Milena Kačavenda Instagram

 

Podsetimo, policija i dalje traga za Karićem, njegov trag se potpuno gubi nakon što se otkrilo da je Šavija pretučena. On je ugasio telefon, a pre toga je potpuno ugasio Instagram profil, što je u javnosti izazvalo još veću sumnju da je ipak on počinio ovo monstruozno delo. 

Foto: Photo by Kat J on Unsplash

Nasilje nad ženama

 

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova

BONUS VIDEO: