BUDUĆI OTAC ANASTASIJINOG DETETA CEO IŠARAN! Gudelj posvetio tetovaže najmilijima, a zbog OVOGA je istetovirao IME SVOG ŠOFERA!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 30.04.2023 | 12:05


Evo zbog čega se naš reprezentativac odlučio da istetovira ime Meksikanca!

Foto: Starsportphoto
BUDUĆI OTAC ANASTASIJINOG DETETA CEO IŠARAN! Gudelj posvetio tetovaže najmilijima, a zbog OVOGA je istetovirao IME SVOG ŠOFERA!

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj u septembru ove godine će postati roditelji, a mladi par, koji bi trebalo u međuvremenu da stane i na ludi kamen, čeka devojčicu. Njih dvoje su nerazdvojni u Sevilji, gde se Anastasija nedavno preselila, a fudbaler je posebno vezan i za svoju porodicu.

Foto: Privatna arhiva

Anastasija i Nemanja

Koliko mu znače, govori i to da je svakome posvetio tetovažu. Nemanji je telo išarano tetovažama, a na leđima ima isterovirana tri krsta. Njegova prva tetovaža bila je lik oca Nebojše, a na telu mu se nalaze i tetovaže posvećene mami Oliveri, bratu Dragiši i sestri Vanji.

 

 

Gudelj je istetovirao i nekoliko omiljenih citata, nekoliko sportskih tetovaža, a posebno je zanimljivo što je istetovirao i ime svog vozača. Meksikanac po imenu Rašid Riverčaf je Gudelju postao jedan od najbližih prijatelja, pa tako i ne čudi što njegovo ime krasi Nemanjino telo.

 

 

Republika je prva pisala o Anastasijinoj trudnoći, a Nemanja se nakon ovog saznanja ekskluzivno oglasio za naš portal.

- Bio sam van sebe od sreće kad sam saznao, kao i Anastasija. Beba je nešto najlepše na svetu. Blagoslov od Boga. Još uvek je rano za kupovinu stvari, ali nas to svakako čeka i radujemo se neizmerno svakom približavanju upoznavanja sa našom ćerkom - ispričao je Gudelj za Republiku.

BONUS VIDEO: