"SVE JE TO MNOGO TUŽNO" Baća zbog uloge išao kod PSIHIJATRA, Miodrag Radonjić otvorio dušu!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 27.04.2023 | 10:45


Talentovani glumac je priznao na kakve je sve pripreme išao kako bi se što bolje pripremio za ulogu!

Foto: Vladimir Milivojević Boogie/Promo
"SVE JE TO MNOGO TUŽNO" Baća zbog uloge išao kod PSIHIJATRA, Miodrag Radonjić otvorio dušu!

Zbog uloge Baće u filmu "Južni vetar", Miodrag Radonjić je mnogim ljudima postao omiljeni glumac. Ali, pripremen za ovu ulogu nisu bile lake. Glumac je otvorio dušu i priznao da se čak konsultovao sa psihijatrom. Njegov lik se u sezoni "Južni vetar: Na granici" susreće sa psihičkim problemima. 

Imao sam razgovore s mojim dobrim drugarom, koji je psihijatar, kako bismo utvrdili koja je Baćina dijagnoza. Došli smo do zaključka da je to neka vrsta bipolarnog poremećaja, a izazvana je okolnostima života u kojima živi, što uključuje narkotike, alkohol, stres, kao i čest strah od smrti – pričao je Radonjić, pa nastavio:

Foto: ST/Dragan Kadić

Miodrag Radonjić

Sve ono što se na prvu na Baći ne vidi ispoljilo se iznutra, u njemu, i onda je zapravo taj kraj serije, kad gleda svoj odraz u ogledalu dok se šiša na ćelavo, bio dobar i tačan. Baš mi je psihijatar rekao skoro da ljudi s psihičkim poremećajima taj čin šišanja dožive kao puštanje nekog tereta i na taj način doživljavaju promenu i distanciranje sa svakodnevnim "ja" - dodao je Miodrag i nastavio:

Ta scena u kupatilu napravljena je tako da se Baća suštinski obraduje kad vidi sebe takvog, ali je to, u stvari, sve mnogo tužno – dodao je glumac koji je na pitanje koja mu je omiljena Baćina replika ko iz topa odgovorio: "Koliko ćeš Srpčića da mi rodiš." - ispričao je glumac na televiziji "K1".

BONUS VIDEO: