OVO JE UZROK SMRTI SAŠE VIDIĆA! Obdukcija neće biti rađena, nije mu bilo spasa!


IZVOR: P. R. - 25.04.2023 | 13:08


Kako se saznaje, iako su se lekari borili za život pokojnog modnog kreatora, ni pored svih napora nije mu bilo spasa.

Foto: ST-Dragan Kadić
OVO JE UZROK SMRTI SAŠE VIDIĆA! Obdukcija neće biti rađena, nije mu bilo spasa!

Saša Vidić preminuo je u ponedeljak, kako smo saznali, od kardiorespiratorne insufijencije usled septičkog stanja. Modni kreator je u KBC "Bežanijska kosa" dovezen bez svesti, lekari su na prijemu dali sve da ga spasu, ali nisu uspeli.

Lekari su učini sve kako bi ga spasili, međutim, bio je u izuzetno teškom stanju, odmah je priključen na respirator. Neko septično stanje. Umro je od kardiorespiratorne insufijencije, definitivan uzrok koji je doveo do toga je nepoznat - rekao je izvor juče iz bolnice za Republiku.

Foto: ST-Dragan Kadić

Preminuo Saša Vidić, modni kreator

Obdukcija nije rađena, jasno je da je bila sepsa - rekao je izvor za Kurir.

Saša Vidić je rođen 1971. godine u Hrvatskoj, ali od 1991. godine živi i radi u Beogradu. Premda je više od dve decenije na srpskoj javnoj sceni o njegovom privatnom životu se vrlo malo zna.

Foto: E stok

Preminuo Saša Vidić, modni kreator

Upisao je modni dizajn na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu. Međutim, s obzirom na to da nije imao stalnih primanja morao je da napusti fakultet i da se zaposli. Njegova prva kreacija je bila haljina Branke Katić koju je nosila na dodeli nagrada nakon premijere filma "Mi nismo anđeli".

BONUS VIDEO: