STRAVIČNE SCENE NA ULICAMA NOVOG SADA ZBOG BAKE PRASETA: Deca izleću na ulice pred kola, javni apel na roditelje! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 22.04.2023 | 18:01


Negativan uticaj Bake Praseta se širi kao virus, roditelji budite na oprezu, jer deca vam mogu nastradati na ulicama.

Foto: Tanjug, ST/N. Pančić
STRAVIČNE SCENE NA ULICAMA NOVOG SADA ZBOG BAKE PRASETA: Deca izleću na ulice pred kola, javni apel na roditelje! (VIDEO)

Fenomen ,,Baka Prase" širi sve veći negativan uticaj na omladinu, o čemu svakodnevno imamo prilike da vidimo na društvenim mrežama. Jutjuber i influenser Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase nedavno je otvorio lanac brze hrane po Beogradu, o čemu smo već ranije pisali. 

Foto: Youtube.com printscreen

Baka Prase udara devojku Anju Blagojević

 

Njemu su čak zbog negativnog uticaja obijali i palili lokale, a sada je odlučio da svoj biznis prenese i na ostale gradove Srbije. Ovog puta snimak koji je izazvao potpuni haos na društvenim mrežama jeste sa otvranja lokala pomenutog jutjubera u Novom Sadu. Na Instagramu se pojavio snimak na kom se može videti kako maloletna deca izleću na ulicu, stajaći u redovima ispred lokala. 

Odmah se uputio javni apel na roditelje da se pripaze za sigurnost dece, budući da se u nekoliko kadrova može videti da deca bukvalno izleću pred automobil koji je samo prolazio tuda. 

Foto: ST/N. PANČIĆ/printscreen

Baka Prase restoran

 

- Otvaranje restorana Bake Praseta u Novom Sadu u Futoškoj ulici, pazite se, jer deca izleću na put i ne gledaju - piše u opisu video snimka koji je postao viralan na Instagramu. 

U nastavku možete pogledati kako je izgledala dramatična situacija na ulicama Novog Sada:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Podsetimo, Baka Prase je već poznat od ranije da ima loš uticaj na omladinu, o čemu su i roditelji govorili javno. Deca bezuslovno prate njegov rad, a vrlo često njegov neprimereni rečnik promoviše u video snimcima. Sa druge strane, mogu se videti i scene nasilja u njegovim snimcima, kao i propagiranja nedozvoljenih supstanci, o čemu smo ranije izveštavali. 

BONUS VIDEO: