MILJKOVIĆ MENJA LUNI ŽIVOT IZ KORENA: Doktori dali rigorozna pravila zbog rizične trudnoće!


IZVOR: Republika - 07.04.2023 | 14:59


Luna Đogani ima veliki rizik zbog trudnoće, tako da će morati da poštuje stroga pravila.

Foto: ATAImages
MILJKOVIĆ MENJA LUNI ŽIVOT IZ KORENA: Doktori dali rigorozna pravila zbog rizične trudnoće!

Luna Đogani ponovo je trudna i čeka ćerkicu, a njihovi pratioci na društvenoj mreži Instagram čestitaju i Marku Miljkoviću

Istina, mnogi veruju da je upravo trudnoća presudila da se tako brzo pomire i ostanu zajedno, ali šta god da je, sada su srećni.

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani Amig show

 

- Iako lekari govore da posle pobačaja žena ne bi trebalo godinu dana da ponovo ostane u drugom stanju, njima se to desilo i smatraju to darom od Boga. Ovakve trudnoće, bašđ iz tog razloga, spadaju u rizične, pa je Luni i Marku apsolutni prioritet briga o bebi. Nema više izlazaka, naprezanja, stresa... Sve opasne aktivnosti smanjuju na minimum, a povećavaju mirovanje, uživanje, opuštanje. Luna ne bi dobro podnela da se i ova trudnoća iskomplikuje, pa sluša Marka. Ona će redovno morati da ide na lekarske kontrole, a verovatno i da uzima određenu terapiju kako bi predupredila eventualne komplikacije koje su dovede do pobačaja prošli put. 

Foto: ATAImages

Luna Đogani i Marko Miljković

 

- Anabela je sve vreme uz nju i ona najbolje zna Lunine strepnje i strahove, ne samo kao majka, nego i kao žena koja je nosila blizanačku trudnoću i izgubila obe bebe. anabela i Gagi su to jako teško podneli, ali Bog ih je pogledao i posle su dobili ćerku Ninu - ispričao je izvor za Svet. 

BONUS VIDEO: