PRIJA ZABRANILA FILIPU DA SE JAVI BIVŠOJ: Maja Mandžuka se vratila u Srbiju, pevačica strahuje za susret sa Živojinovićem?


IZVOR: Republika/O. B. - 31.03.2023 | 20:00


Kako se spekuliše, Aleksandra Prijović zabranila Filipu Živojinoviću da ima kontakt sa bivšom devojkom Majom Mandžukom, koja se vratila iz Amerike.

Foto: Republika
PRIJA ZABRANILA FILIPU DA SE JAVI BIVŠOJ: Maja Mandžuka se vratila u Srbiju, pevačica strahuje za susret sa Živojinovićem?

Promocija filma ,,Munje opet" obradovala je publiku kultnog prvog dela, ali i pokrenula neke gradske tračeve. Naime, među ekipom filma našla se i Maja Mandžuka, koja je sve ostavila bez daha njenom pojavom. 

Glumica koja je dugo živela i radila u Americi, sada se vratila u punom sjaju, lepša nego ikad, što baš i nije obradovalo pevačicu Aleksnadru Prijović, piše Svet. 

Foto: Instagram.com

Maja Mandžuka i Filip Živojinović

 

Naime, navodno je Aleksandra istakla da ne bi volela da njen muž Filip Živojinović koji je i sam u filmskom biznisu sarađuje sa glumicom koju je hteo da oženio i nazivao je svojom najvećom ljubavlju, a to mu je i rekla. 

Maja i Filip bili su u ozbiljnoj vezi, zajednu su živeli u Americi, čak tri godine, a uveliko se očekivalo i da će se venčati. Izlazili su po klubovima, posećivali koncerte i sportska dešavanja, kakav je bio recimo Dejvis kup na kojem su igrali Novak Đoković i Janko Tipsarević. 

Foto: Republika

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

 

Maja je tada u Americi radila kao producent, a Filip je bio sportski agent, kretali su se u otmenom društvu, a on je imao podršku Brene i Bobe da tamo gradi karijeru. 

U jednom trenutku krenule su priče, da se par često svađa, ali razlaz niko nije očekivao.

- To se za njihove prijatelje u Srbiji desilo iznenada, Filip je došao iz Los Anđelesa u Srbiju na odmor i to je bio kraj. Posle par meseci on je ušao uv ezu sa Aleksandrom Prijović i zbog nje odbio da se vrati u Kaliforniju što je bilo neophodno da bi produžio licencu za fudbalskom menadžera. To je tada baš razbesnelo Bren i Bobu koji su mnogo novca uložili u njegovo školovanje, a pričalo e da su za to okrivili Priju, koja u početku nije bila dobrodošla u njihovoj porodici - otkriva izvor za Svet. 

BONUS VIDEO: