OLJA CRNOGORAC SPREMILA IZNENAĐENJE ZA SVE ŽENE: Iznajmljivanje ili kupovina luksuzne garderobe po pristupačnim cenama


IZVOR: N.J. - 31.03.2023 | 13:17


Ako ste sanjale da imate haljinu koju ne možete sebi priuštiti, uskoro svaki "nedostižan" komad garderobe može biti vaš.

Foto: Instagram/ montenegrina_o
OLJA CRNOGORAC SPREMILA IZNENAĐENJE ZA SVE ŽENE: Iznajmljivanje ili kupovina luksuzne garderobe po pristupačnim cenama

Olja Crnogorac je neko ko je dugo krasio naše TV ekrane. Karijeru je počela kao model, a dugo je i pobeđivala i na izborima za mis uključujuci i Miss Globe International gde je predstavljala Jugoslaviju i osvojila prvo mesto.

Foto: instagram.com/montenegrina_o

Olja se slika u liftu

Modeling joj je otvorio vrata ka televizijskoj karijeri gde je vodila uspešne emisije na TV Pinku, Metropolisu i Hepiju. Međutim, kako to obično biva, i čovek vremenom pronalazi sebe u različitim zanimanjima, tako je Olja nakon modelinga i televizijske karijere svoje vreme usmerila ka kreiranju haljina. To joj i nije bila jedina ljubav jer uz kreiranje haljina došla je i ozbiljna firma za izdavanje luksuznih četvorotočkaša.

Kao neko ko je ceo život bio obučen elegantno na tv - u i modnim pistama, Olja je rešila da sve devojke iznenadi novim vidom poslovanja - da haljinu koju su do juče sanjale da imaju, a nisu mogle, danas mogu kod nje u salonu da rentiraju. Dakle svaka haljina koja je ikad uradjena u Oljinoj Montenegrina kolekciji uskoro će moći da se “pozajmi “na jedan, dva dana uz nekoliko uslova. Takođe u "Show room - u" koji se uskoro otvara u centru grada pored haljina, postojeće i second hand garderoba i obuća koju Olja više ne nosi (i markirani i ne markirani modeli) a koja će se prodavati po izuzetno niskim cenama.

Dame, vidite se uskoro sa Oljom jer sprema još iznenađenja za vas!

BONUS VIDEO: