BAKI B3 POBEGAO IZ ZATVORA ZBOG SNIMANJA SPOTA! Prevario KOMANDIRA, pa završio u SAMICI!


IZVOR: Aleksandra DIMIĆ - 29.03.2023 | 20:27


Baki B3 otkrio je kako je svojevremeno pobegao iz zatvora.

Foto: YouTube/Printscreen
BAKI B3 POBEGAO IZ ZATVORA ZBOG SNIMANJA SPOTA! Prevario KOMANDIRA, pa završio u SAMICI!

Pevač Andrija Đogani, poznatiji Baki B3 bio je gost u jednoj emisiji gde je govorio o svom životu, domu za maloletne delinkvente, hapšenju i vremenu u zatvoru, kao i da ga je pismo koje je u tom periodu dobio od Đoleta Đoganija osvestilo i pomoglo mu da promeni svoje navike.

On je priznao da je kao dete bio problematičan, a da su problemi u porodici uticali na to, kao i da je zajedno sa drugovima krao motorna vozila. Sa 15 godina je poslat u Kazneno popravni dom u Kruševcu na dve i po godine, ali kako sam kaže, vreme provedeno tamo mu nije pomoglo puno da se promeni, već je morao da radi sam na sebi.

Foto: Republika

Baki B3 o privatnom životu

Pevač je nakon izlaska iz popravnog doma ponovo napravio krivično delo nakon čega je završio u maloletničkom zatvoru u Valjevu, a onda mu je pismo Đoleta Đoganija promenilo život. Naime, Đole mu je dao savet da se distancira od lošeg društva i da vreme u zatvoru iskoristi za čitanje, a onda mu je i ponudio pet tačaka koje bi mu pomogle da postane zezda.

Baki B3 je otkrio i da je zbog snimanja spota sa Draganom Mirković pobegao sa izdržavanja zatvorske kazne.

- To je bio opštinski zatvor Padinska skela. Ja sam bio na otvorenom i imao sam još 4 meseca da izdržim zatvorske kazne. Radili smo na Tašmajdanu u nekom tunelu. Nas je bilo 10 i autobusom smo išli. Tada sam došao do komandira i rekao mu da mi se jede lubenica. Pitao sam ga da li možemo ja i drugar da uzmemo lubenice za naše drugare. On nas je tu pustio, kupili smo 2 i u povratku kažem ja drugaru da idem kući. Rekao je šta ti je bre ostalo ti je mesec dana, ali ja sam samo otišao. Kada se ovaj vratio sa lubenicama pitao ga je komandir gde je Baki, a ovaj mu je samo rekao pobegao kući - rekao je pevač za Kurir i dodao:

Foto: Republika

Baki B3 pobegao iz zatvora

- U međuvremenu ja sam pre tog bega čuo da Dragana Mirković radi spot i ja tu odem da iskoristim priliku i snimim spot. Radili smo kasnije neke koncerte, međutim, Đole rekao da ne može da računa na mene jer šta da dođe policija na koncertima da me hapsi. Tada me je vratio da odležim ostatak kazne. Mada kada sam se vratio dobio sam samicu mesec dana u CZ. Samica je bila 2 sa 2, imaš jednu šolju, lavabo i taj neki krevet. Sve je isto kao u filmovima. Bilo mi je teško prvih 2 do 3 dana jer si unutra 24 sata i nemaš nikakav kontakt sa ljudima. Pričao sam sam sa sobom, čitao sam knjige i mislima lutao i dani su mi prolazili.

BONUS VIDEO: