POJAVIO SE KAO PLAVI ČUPERAK NA ESTRADI, A ONDA SE SUOČI SA ISTINOM: Pevač otkrio sve muljačine kolega, morao je da uradi OVO da bi ostao živ! (FOTO)


IZVOR: Republika - 26.03.2023 | 16:50


Stefan Dimitrijević poznatiji kao Leon šokirao priznanjem kroz šta je prošao tokom ovih godina na estradi.

Foto: ATA Images
POJAVIO SE KAO PLAVI ČUPERAK NA ESTRADI, A ONDA SE SUOČI SA ISTINOM: Pevač otkrio sve muljačine kolega, morao je da uradi OVO da bi ostao živ! (FOTO)

Pevač Stefan Dimitrijević, poznatiji kao Leon nedavno je izbacio pet novih pesama, za koje kaže i sam da opisuju njegov život. Međutim, on je sada najavio i šesti spot, koji je, po njegovim rečima, vrlo intiman i ličan. 

Na Instagram profilu Leon je objavio fotografiju sa snimanja spota za pesmu ,,Bara", a onda se osvrnuo na svoju karijeru.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Podsetimo, on se pojavio kao vrlo atraktivan momak, sa komercijalnim pesmama i izblajhanom kosom. Već tad je privukao pažnju pripadnica nežnijeg pola, a onda se preko noći ošišao i nagruvao mišiće i postao još poželjniji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEON | NOEL (@leon_music1)

 

Uz fotografiju, Leon se osvrnuo na njegovu prošlost i otkrio kako se osećao svih ovih godina koje je proveona estradi. 

- Izbacio sam pet spotova do sada, a ovo je šesti finalni i poslednji na albumu. Pitate se verovatno zašto je album malo tvrđi, mračan i zašto sam ga nazvao ,,Bara". Evo, da sam odgovorim svojevoljno. Generalno svet estrade je jedna velika ,,bara puna krokodila", uđeš u baru i sve je u početku lepo, a onda kreneš da se daviš i tome nikada kraja, pogotovu ako si mlad i neiskusan, a nemaš pravu ekipu pored sebe. Ovaj tekst, ovaj spot, celokupna ova priča je moja priča. A peonta cele priče je ne ulaziti u ,,baru" ako smatraš da nisi postao krokodil - napisao je Leon na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Leon Instagram

 

BONUS VIDEO: