IMAM F DIJAGNOZU! Luk Blek šokirao priznanjem: Imam MENTALNI POREMEĆAJ!


IZVOR: Republika - 22.03.2023 | 18:56


Luk Blek priznao da ima poremećaj ograničenja ličnosti.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
IMAM F DIJAGNOZU! Luk Blek šokirao priznanjem: Imam MENTALNI POREMEĆAJ!

Predstavnik Srbije na Evroviziji 2023. godine u Liverpulu, Luka Ivanović, poznatiji pod imenom Luk Blek, progovorio je o svom privatnom životu.

- Pre pet godina sam odlučio da ne želim više da se bavim muzikom. Bio sam razočaran publikom u Srbiji, nisu me prihvatili. Inače, imam mentalni poremećaj, zahvaljujući kome imam slabu svest o stvarnosti – rekao je on i dodao:

Foto: ST/D. KADIĆ

Luke Black o poremećaju ličnosti

- Moje stanje se stručno zove F23.8, zapravo nema posebno ime, slično je poput poremećaja ograničenja ličnosti. Da se vratimo na temu, pustio sam tati neke od mojih pesama i rekao mi je da odmah moram da idem u Englesku. Sanjao sam o studiranju tamo, ali kada sam imao 18 godina, to nismo mogli da priuštimo, pa sam sa 27 odlučio da upišem univerzitet.

- Imao sam mnogo veliku tremu od javnih nastupa u prošlosti. U sebi imam malog demona koji mi iz nekog razloga ne dozvoljava da nastupam, i želeo sam da ga pobedim. Bio je to veliki izazov za mene i mentalno i fizički, ali sam se na kraju prijavio i pobedio – rekao je Luka za "Popjustice", i priznao da neretko fotošopira fotografije jer nema novca za nove stvari:

Foto: ST/Dragan Kadić

Luke Black o privatnom životu

- Imam jedan šareni džemper, koji sam na jednoj fotografiji obojio u crno beli, to radim jer ne mogu stalno da kupujem novu odeću, nemam toliko novca. Svaka bela majica postane crna, a pink postane plava.

On je otkrio i koje je značenje jastoga.

- Prvi put pričam o ovome, jedne večeri u tri sata noću, bio sam pijan i naručio sam jastoga onlajn. Kada je stigao, zaboravio sam i da sam ga naručio, i to je za mene bio toliki šok, uplašio sam se. Nekoliko dana nisam smeo da ga pipnem. Nisam samo ja bio dramatičan, već i moj cimer. Da li je to negde bilo u mojoj podsvesti jer volim Salvadora Dalija i on je imao telefon u obliku jastoga, i ja takođe u pesmi kažem: "Halo". Takođe, on predstavlja simbol obnove i transseksualne zajednice. Na kraju sam razmislio, i rekao sebi, to su stvari koje su bliske mom srcu i zadržao sam ga.

BONUS VIDEO: