TO BI ME UBILO I DOKRAJČILO! ZATVORILI BI ME ZAUVEK: Tea Tairović priznaje da puca po svim šavovima, a evo zbog čega!


IZVOR: Republika - 16.03.2023 | 21:30


Iako važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi, Tea Tairović kaže da ne može da nađe partnera po svojim standardima.

Foto: Republika
TO BI ME UBILO I DOKRAJČILO! ZATVORILI BI ME ZAUVEK: Tea Tairović priznaje da puca po svim šavovima, a evo zbog čega!

Pevačica Tea Tairović kaže da puno radi i da joj zarađivanje novca ide od ruke pa kada već nema sreće u ljubavi, time se teši.

 Nemam sreće u ljubavi, ali imam sreće u novcu. Mogu za sebe da kažem da sam srećna osoba, iako me ljubav neće. Baš nemam sreće u ljubavi, ali mora nešto da ne štima. Ne priželjkujem za sada da se udam i obučem belu venčanicu, a ne daj bože ni da se zaljubim. To bi me ubilo i dokrajčilo. Zatvorili bi me zauvek. Kakvo crno zaljubljivanje, želim samo da uživam u svom životu. Rad je zapravo moje najveće zadovoljstvo i satisfakcija - ističe pevačica koju majka Božica teši kada ima probleme.

Foto: ST/Dragan Kadić

Tea Tairović

- Mama me smiruje kada god počnem da paničim. Govori mi da uvek treba kroz život ići polako. Oko svega se stresiram kada je posao u pitanju, jer ovo je moj život i sve dajem od sebe zarad pevačke karijere. Velika je odgvornost i samim tim mi nije nimalo prijatno. Pucam po svim šavovima - rekla je Tea za “Blic“.

Pevačica je i pored svih obaveza uspela da isprati “Pesmu za Evroviziju“ na kojoj je pobedio Luke Black sa pesmom “Samo mi se spava”.

- Luki čestitam i želim mu da uspe u Liverpulu. Meni u ovoj situaciji takav vid projekta ne treba, jer bih dodatno poludela, morali bi da me hospitalizuju. Možda se sledeće godine prijavim na takmičenje, ako budem imala dobru pesmu i performans - kaže Tairovićeva koja priprema album i veliki koncert na Tašmajdanu 17. juna.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Luke Black

- Spremamo performans koji do sada niko nije izveo. U velikim sam pripremama, umorna sam, iscrpljenja. Pripremam album, koncert na Tašmajdanu i usput radim. Nadam se da će se to sve na kraju isplatiti. Kad god sam pod velikim pritiskom, bolje sam organizovana. Spremila sam 9 pesama. Jedna od njih će biti duet, ali je to jedna od pesama u koju najviše nade polažem. Ostale su sve solo. Biće i bržih i sporijih pesama, kao i numera po kojima sam prepoznatljiva. Naravno, većinu tekstova sam sama pisala - zaključuje Tea.

BONUS VIDEO: