RADA OVE GODINE IMA SIGURNU ZARADU PREKO 380.000 EVRA! Pevačica zapušila usta svima: Neću da skrivam ovako dobre noge! (FOTO)


IZVOR: Republika - 15.03.2023 | 10:13


Rada Manojlović već ima 47 nastupa zakazanih.

Foto: Shutterstock, ATAImages
RADA OVE GODINE IMA SIGURNU ZARADU PREKO 380.000 EVRA! Pevačica zapušila usta svima: Neću da skrivam ovako dobre noge! (FOTO)

Pevačica Rada Manojlović objavila je na svojim društvenim mrežama spisak zakazanih nastupa koje ima do kraja godine, a uz sve to je ostavila komentar kojima je onima koji je prozivaju zapušila usta.

- “Prekratko” “fuj”, ne nego ću ovako dobre noge da sakrivam i pokazujem u drugom životu - glasio je komentar. 

Rada za sada ima čak 47 nastupa, a kada se pomnoži sa honorarom od 8.000 evra, pevačica će zaraditi čak 376.000 evra, kad se dodaju i bakšiši sa privatnih proslava, cifra će biti mnogo veća. 

Foto: St/N. Pančić

Rada Manojlović ima zakazane nastupe do kraja godine

Podsetimo, Rada je početkom godine odlučila da promeni neke stvari u karijeri, te je promenila čitav tim sa kojim je sarađivala, a svoju sestru Maju je zapolila kao menadžerku.

- Maja nije samo moja sestra, ona mi je i najbolja prijateljica, rame za plakanje, a sada i menadžerka! Ona me i šminka i savetuje šta da obučem za nastup. Maja je jedina osoba za koju sam sigurna da neće gledati svoj interes. Iskreno me voli i pokazala je koliko joj je bitna moja karijera. Sada imam najlepšu i najbolju menadžerku, koja me forsira da što pre izbacim nove pesme, jer ih imam zaista mnogo u fiokama. Pričale smo i ranije o mom poslovnom angažmanu, ali imala sam neke privatne obaveze. Sada sve pare ostaju u kući! Neću dozvoliti da iko manipuliše mojom sestrom. Zajedno idemo na nastupe, imamo novog klavijaturistu, kao i vozača koji nas vozi na dalje destinacije - izjavila je pevačica za medije. 

BONUS VIDEO: