"JA SAM GEJ" Palo priznanje Luk Bleka, naš predstavnik na Evroviziji objavio ŠOK SNIMAK, nastao haos na mrežama! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 11.03.2023 | 14:05


Luka je krenuo da se poljubi sa najboljom drugaricom i mladom influenserkom Leom Stanković, a onda je odbio uz rečenicu: "Ja sam gej".

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
"JA SAM GEJ" Palo priznanje Luk Bleka, naš predstavnik na Evroviziji objavio ŠOK SNIMAK, nastao haos na mrežama! (VIDEO)

Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, nedavno je odneo pobedu na nacionalnom izboru za predstavnika za prestižno muzičko takmičenje "Pesma Evrovizije" koje će se ove godine održati u Liverpulu.

Od trenutka kada je njegova numera "Samo mi se spava" izabrana da brani boje naše zemlje na predstojećem festivalu, interesovanje za mladog Čačanina koji živi i radi u Londonu, ne prestaje.

Tako sada na društvenim mrežama isplivavaju njegovi stari snimci, a jedan od njih je posebno privukao pažnju javnosti. Naime, Luk je na TikToku jednom prilikom objavio video sa najboljom drugaricom i mladom influenserkom Leom Stanković, u kojem govori da je gej, te odbija da je poljubi.

- "Lena" Stanković i ja kada čitamo hejt komentare da sam gej - napisao je pevač u okviru svoje obajve na TikToku.

BONUS VIDEO: