SKANDAL! Princ ušao u finale PZE, a pljuje kao sumanut sve srpske predstavnike na Evroviziji, isplivao ŠOK SNIMAK! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 04.03.2023 | 17:40


Pevač je zbog blaćenja naših prethodnih predstavnika naišao na brojne negativne komentare od strane tviteraša.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
SKANDAL! Princ ušao u finale PZE, a pljuje kao sumanut sve srpske predstavnike na Evroviziji, isplivao ŠOK SNIMAK! (VIDEO)

Jedan od učesnika "Pesme za Evroviziju 2023", Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, predstavio se na ovom muzičkom takmičenju s namerom da brani boje naše zemlje u Liverpulu.

On je prošao u finale, a sada na Tviteru kruži njegov snimak na kojem pljuje po drugim učesniima na izboru za "Pesmu Evrovizije". Naime, on je odgovarao na pitanja svojih pratioca na Instagramu, a neko ga je pitao koja mu je najbolja srpska evrovizijska pesma.

- S obzirom na to da nam je većina pesama bilo đubre, stvarno mislim da je najbolja stvar ona koja je ujedno i pobedila, a to je "Molitva" od Marije Šerifović - rekao je on.

Zdravković je zbog ovog odgovora naišao na brojne negativne komentare od strane tviteraša. "Nadobudan bez ikakvog pokrića", "Ovo nije u redu da tako kaže", "Našao je ko će da sudi o pesmama", "Retko antiatičan lik", "Njegova je 10 puta gora", bili su neki od komentara.

Foto: ST/Dragan Kadić

Princ od Vranje PZE 2023

BONUS VIDEO: