PRVI UTISCI BORISA SUBOTIĆA NAKON PROSLASKA U FINALE: Odgovorio je na navode Maje Nikolić da je Beovizija NAMEŠTENA i da će ON POBEDITI!


IZVOR: Predrag RADOSAVLJEVIĆ - 02.03.2023 | 10:40


Održano je prvo polufinalno veče Pesme za Evroviziju 2023, festivala na kome se bira srpski predstavnik za Evroviziju.

Foto: Republika TV
PRVI UTISCI BORISA SUBOTIĆA NAKON PROSLASKA U FINALE: Odgovorio je na navode Maje Nikolić da je Beovizija NAMEŠTENA i da će ON POBEDITI!

 

Osam kompozija iz prve večeri polufinala plasirale su se u finale, a među njima je jedan od favorita Beovizije Boris Subotić. On je odmah nakon prolaska u finale, pred kamerama Republike izneo svoje prve utiske. 

- Jako sam srećan, ponosan sam na ceo tim i na sebe. Hvala svim ljudima koji su glasali za mene - rekao je sa ushićenjem.

On je otkrio kako će proslaviti prolazak. 

- Spavanjem ću proslaviti zato što se pripremamo za finale, a bitno mi je da nastup bude još bolji i da popričam malo sa dragim ljudima. 

Boris je priznao da je očekivao ovakav ishod. 

- Apsolutno sam očekivao jer smo uoložili ogroman napor da ovo izgleda ovako. Ja sam neko ko nije uvek zadovoljan sa tim što radi, ali sada sam ponosan i zadovoljan- priznao je. 

Foto: Republika TV

Boris Subotić

Na pitanje kako komentariše navode Maje Nikolić da je takmičenje namešteno i da će on pobediti, on je poručio da je veliki poštovalac pevačice. 

- Ja sam njen fan. Super joj je poslednja pesma, koju joj je radila Saška.Volim Sašku, super joj to zvuči. Ne znam šta bih rekao na te navode, osim što verujem u regularnost takmičenja tako da je to moj komentar. 

Takođe, pevač je istakao da mu je veoma žao što dalje nisu prošli Angelina i Sava Perović. 

- Žao mi je jer smatram da su imali jako kvalitetne nastupe i zaslužili su da prođu u finale. 

BONUS VIDEO: