INDI ARADINOVIĆ PRECRTALA BIVŠEG, PA OBJAVILA DA JE NJENOM BRAKU DOŠAO KRAJ: Fanovi je URNIŠU na mrežama! Kad se pre razvede? (FOTO)


IZVOR: Republika - 02.03.2023 | 09:00


Pevačica Indira Aradinović Indi prošle godine sve je obradovala vestima da se udaje, ali je sada izazvala pravi šok informacijom da se razvodi.

Foto: Printskrin/RTV PINK
INDI ARADINOVIĆ PRECRTALA BIVŠEG, PA OBJAVILA DA JE NJENOM BRAKU DOŠAO KRAJ: Fanovi je URNIŠU na mrežama! Kad se pre razvede? (FOTO)

Indi Aradinović je taksativno nabrojala kako ju je, sada već, bivši suprug izdao, a onda su usledili komentari.

Naime, Aradinovićeva je sinoć objavila da se razvela, a dodatni šok izazvale su fotografije nje i njenog mladoženje koje je precrtala:

- 1.mart, od danas sam zvanično i ja potpisala razvod. Ostavila prošlost iza sebe. To ne znači da naša ljubav nije bila prava i velika, samo je moj bivši muž iskrivio i umanjio tu ljubav onog dana kada je potpisao razvod 27. decembra. Na datum kada smo se i prvi put poljubili (27.07.). Slagao je nas sve tog dana, matičara, kumove i sebe da će u dobru i zlu biti pored mene (10.10.)- napisala je Indi,m a komentari su se samo nizali.

 

 

Njeni pratioci nisu bili tako blagonakloni prema informaciji koju je objavila, pa su počeli da se šale na njen račun: "A dobro, dugo si izdržala", "Kad se pre razvede?", "Pošalji Editu da ga nokautira", "Samo se blamirate, brak i razvod je intima za dvoje", pisali su joj u komentarima.

Foto: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

Indi Aradinović i bivši suprug

BONUS VIDEO: