SLOBA STIGAO PO SINA I SUPRUGU U PORODILIŠTE! Radanović ne skida osmeh sa lica, evo šta je spremio za svog naslednika! (FOTO)


IZVOR: Republika - 24.02.2023 | 13:20


Sloba Radanović nedavno se ostvario u ulozi oca, a sada je po svog sina i suprugu Jelenu stigao u porodilište.

Foto: ST/V.Lukić
SLOBA STIGAO PO SINA I SUPRUGU U PORODILIŠTE! Radanović ne skida osmeh sa lica, evo šta je spremio za svog naslednika! (FOTO)

Sloba Radanović nedavno je po prvi put postao otac, kada se njegova supruga Jelena porodila na jednoj privatnoj klicini na Novom Beogradu i na svet donela dečaka, kom su ponosni roditelji dodelili ime Damjan. Pevač je sa nosiljkom u rukama stigao ispred porodilišta kako bi izveo svog naslednika i lepšu polovinu i odveo ih kući.

Radanović sve vreme nije skidao osmeh sa lica i nije krio uzubuđenje što će konačno sina odvesti u porodični dom, a kako se moglo videti, pevač je rukama držao i dve ukrasne kesice, u kojima se verovatno nalazi poklon za Jelenu i malog Damjana. POGLEDAJ GALERIJU

Previše uzbuđenja i slavlja nakon dolaska naslednika, Slobu je podstaklo da dan ranije pošalje poklon Jeleni u porodilište i to ne bilo kakav. Ona je dobila skupoceni sat od nekoliko hiljada evra i tada se odmah pohvalila.

Foto: PrintscreenInstagram

Jelena Radanović dobila poklon od Slobe

BONUS VIDEO: