OVE ESTRADNE DAME SU BILE SA ACOM BULIĆEM! Nakon kraha ljubavi sa Anom Ćurčić, biznismen šetao sve same ribe! (FOTO)


IZVOR: Republika - 24.02.2023 | 12:30


Aca Bulić voleo je da "baci oko" na poznate dame sa naše javne scene.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
OVE ESTRADNE DAME SU BILE SA ACOM BULIĆEM! Nakon kraha ljubavi sa Anom Ćurčić, biznismen šetao sve same ribe! (FOTO)

Poznati beogradski biznismen Dragan Aca Bulić našao se u žiži interesovanja nakon što je Ana Ćurčić, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, kročila na imanje u Šimanovcima i postala deo rijalitija "Zadruga", s kojom je svojevremeno bio u emotivnoj vezi. Međutim, zadrugarka nije jedina javna ličnost sa kojom je Bulić povezivan.

Naime, kako je oduvek važio za velikog džentlmena i nikada nije bio imun na poznate dame, pa su se tako u njegovoj ljubavnoj biografiji našle i estradne ličnosti. Kako su mediji pisali, među njima je bila Katarina Kaja Ostojić, s kojom je Aca bio nekoliko meseci u vezi.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Katarina Kaja Ostojić bila sa Acom Bulićem

Posle nje, povezali su ga i s Dijanom Janković, poznatijom kao Didi Džej, međutim, pevačica nikada nije govorila o tome. Devojke koje su po nekoliko godina uživale s Acom u ljubavi su bile i manekenke Agneta Azirović, kao i Ceca Šarić.

Foto: Promo

Dijana Janković bila sa Acom Bulićem

Inače, tokom rijalitija "Farma" takođe se povela priča o Buliću, kada je pevačica Maja Nikolić istakla da ona najbolje poznaje pomenutog biznismena jer je s njim provela dve godine u ljubavnoj vezi.

- Oni se hvale nekim kriminalcima i jakim ljudima, ja sam u vezi bila s Acom Bulićem i njemu sam posvetila pesmu "Ubile me, Dragane, Dragane" jer je njemu pravo ime Dragan. Tako da to što oni pričaju su smešne priče - izjavila je Nikolićeva.

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Nikolić bila sa Acom Bulićem

Podsetimo, poznati beogradski biznismen Dragan Aca Bulić u velikoj ispovesti za Republiku otvorio je dušu o samom početku velike ljubavi sa Anom Ćurčić, gubitku njihovog deteta i sumnjama da je ono još živo, ali i o odnosu i poznanstvu sa njenim bivšim nevenčanim mužem Zvezdanom Slavnićem, kao i o Aninom učešću u rijalitiju ''Zadruga''.

BONUS VIDEO: