IVANA PETERS POTPUNO GOLA: Procurila intimna fotka pevačice, ovim kadrovima se niko nije nadao!


IZVOR: Republika - 21.02.2023 | 20:30


Ivana Peters objavila golu fotku!

Foto: ATA Images
IVANA PETERS POTPUNO GOLA: Procurila intimna fotka pevačice, ovim kadrovima se niko nije nadao!

Pevačica Ivana Peters (48) važi za jednu od dama koja se može pohvaliti da ima jedan od najboljih glasova na Balkanu, a retki su oni koji su zaboravili njene pevačke sposobnosti.

Foto: ATA Images

Ivana Peters

 

Ivana vredno priprema nove pesme za bend Negativ u kom je glavni vokal, dok je mnogi i dalje povezuju sa grupom TAP 011 koja je obeležila devedesete.

Ivana je dugo bila poznata po vitkom telu i kratkoj crnoj kosi, ali je značajno promenila stajling posle rođenja ćerke. Napornim trudom ta dama na pragu 6. decenije je uspela da liniju vrati u željenu formu, a koliko je zadovoljna sobom svedoči i fotografija koju je juče objavila, a za koju je dobila salvu pohvala.

Foto: Instagram.com

Ivana Peters gola

 

Petersova se tako delimično obnažena fotografisala u ogledalu, gde je primetno da gore ne nosi ništa, dok je grudi prekrlila rukama. Ivana je poslednjih godina verna dugoj loknastoj kosi, koja joj je i ovaj put opušteno padala preko ramena, a primetno je i da nema ni trunku šminke. Njeni pratioci nisu mogli, a da ne primete prirodnu lepotu omiljene pevačice i svi su se do jednog složili da izgleda fantastično.

- Osećam se dobro - kratko je napisla ona u opisu, dok su pozitivni komentari pljuštali na sve strane!

BONUS VIDEO: