DARA BUBAMARA ISKEŠIRALA LAŽNE PRATIOCE NA INSTAGRAMU?! Odrešila kesu kako bi prešla MILIONČE, od cifre će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)


IZVOR: Republika - 13.02.2023 | 19:05


Dara Bubamara se priključila pevačicama sa estrade koje kupuje pratioce na društvenim mrežama.

Foto: Printskrin/RTV PINK
DARA BUBAMARA ISKEŠIRALA LAŽNE PRATIOCE NA INSTAGRAMU?! Odrešila kesu kako bi prešla MILIONČE, od cifre će vam se zavrteti u glavi! (FOTO)

Dara Bubamara poznata je u javnosti kao neko ko ne štedi ni dinara na sebe, pa su nakon estetskih korekcija, skupih krpica, voznog parka i luksuznih nekretnina, pevačica je rešila da investira u društvene mreže, te tako iskeširala tričavih 1.600 evra za 400.000 lažnih pratioca na Instagramu

Naime, Dara je do pre dva dana imala oko 700.000 pratilaca, a sada je prešla čak milion i sto. To su primetili i ostali korisnici ove mreže, pa se pevačica odmah našla na udaru javnosti.

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara kupuje pratioce na Instagramu

- Daro, pa tebe preko noći zapratilo skoro pola miliona ljudi, pa to nema nigde - jedan je od komentara.

Inače, pevačice sa estrade se trude da dobiju što više pratilaca jer im to donosi dobar posao. Gazde diskoteka smatraju da je pevač s milionskim pratiocima i pregledima sposoban da ispuni kapacitet i očekivanja samog gostovanja, ali ne računa da je u nekim slučajevima više od pola korisnika zapravo kupljeno.

Foto: printscreen/RTV Pink

Dara Bubamara

Inače, Dara nije jedina sa estrade koja ulaže u Instagram profil i kupuje takozvane folovere. Oni koji su optuženi među tviterašima da plaćaju pratioce su Teodora Džehverović, Kija KockarJelena Karleuša, Sandra Afrika i mnogi drugi.