MLADENOVIĆKA U VEZI SA MENADŽEROM BIVŠEG DEČKA! Pevačica uhvaćena kako razmenjuje nežnosti sa bliskim saradnikom Uroša Živkovića! (PAPARACO)


IZVOR: Republika - 08.02.2023 | 23:30


Iako je rekla da nakon raskida sa Isakom Šabanovićem nema sreće u ljubavi, Aleksandra Mladenović pronašla je sebi novog dečka.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov
MLADENOVIĆKA U VEZI SA MENADŽEROM BIVŠEG DEČKA! Pevačica uhvaćena kako razmenjuje nežnosti sa bliskim saradnikom Uroša Živkovića! (PAPARACO)

Aleksandra Mladenović uživa u ljubavi sa novim dečko, i to ni manje ni više, već sa Dušanom Ilićem, menadžerom svog nekadašnjeg momka, kolege Uroša Živkovića.

Naime, mladu pevačicu ekipa "Paparaco lova" uhvatila je u jednom prestoničkom tržnom centru u neobaveznoj šetnji i razgledanju radnji. Iako je skoro pričala da nema sreće na ljubavnom planu, ako je suditi po paparaco kadrovima, Aleksandri se sreća konačno osmehnula. POGLEDAJ GALERIJU

Momak, za kojeg saznajemo da je u pitanju menadžer njenog bivšeg dečka Uroša Živkovića, ju je sve vreme grlio i držao pod ruku, pa je i više nego očigledno da među njima postoji nešto više od prijateljstva. Nešto kasije, Dušan je svoju novu lepšu polovinu odvezao do njene zgrade.

Inače, da se zaista radi o menadžeru njenog bivšeg dečka može se videti i na Živkovićevom Instagram profilu, gde u opisu stoji da mu je upravo Dušan jedan od menadžera koji se bavi zakazivanjem njegovih nastupa.

Foto: Privatna arhiva

Dušan Ilić, novi dečko Aleksandre Mladenović

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

BONUS VIDEO: