ANĐELKA PRPIĆ UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM! Glumica prekrila stomak, ali istakla simboličan DETALJ koji je posvetila partneru! (FOTO)


IZVOR: Republika - 08.02.2023 | 22:00


Iako svoj privatan život krije kao zmija noge, Anđelka Prpić pojavila se u javnosti sa svojim novim partnerom, Markom Žugićem.

Foto: Marija Mlađen/ATA Images
ANĐELKA PRPIĆ UHVAĆENA SA NOVIM DEČKOM! Glumica prekrila stomak, ali istakla simboličan DETALJ koji je posvetila partneru! (FOTO)

Anđelka Prpić našla se u centru skandala kada se saznalo da čeka bebu sa Markom Žugićem, najboljim drugom svog bivšeg supruga, Darija Prpića, nakon čega se retko kad pojavljuje u javnosti. Međutim, glumica se večeras pojavila na "stend-apu" svog kolege, Nikole Đurička, i to u pratnji svog novog partnera.

Naime, Anđelka i Marko se cele večeri nisu razdavajali, a mnogi su mogli da primete i da se par nije preterao obazirao na znatiželjne poglede pristunih, već su se pred svima držali za ruke i smeškali jedno drugom.  POGLEDAJ GALERIJU

Ono što je svima zapalo za oko jeste i broš koji je Prpićka nosila. Naime, glumica je na crnom kaputu imala broš sa početnim slovom partnerovog ima.

Podsećanja radi, o romansi Anđelke Prpić i najboljeg prijatelja njenog bivšeg muža ne prestaje da se priča, dok je ona, podsetimo, u javnosti uvek dozirano iznosila detalje iz privatnog života.

Foto: E Stock, Youtube

Anđelka Prpić, Marko Žugić i Dario Prpić

BONUS VIDEO: