ĐINA DŽINOVIĆ PALA U ZABORAV: Ovo je nova Vojaževa devojka! Reper smuvao lepu INFUENSERKU, evo šta ih je odalo! (FOTO)


IZVOR: Republika - 26.01.2023 | 20:10


Nakon kraha ljubavi sa Breskvicom i Đinom Džinović, Vojaž pronašao utehu u novoj devojci.

Foto: ST/N. PANČIĆ
ĐINA DŽINOVIĆ PALA U ZABORAV: Ovo je nova Vojaževa devojka! Reper smuvao lepu INFUENSERKU, evo šta ih je odalo! (FOTO)

Reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, navodno je započeo vezu sa mladom tiktokerkom, Anastasijom Lukić. Kako se saznaje, njih dvoje nedavno priznali emocije i da gaje simpatije jedno prema drugom, a sada se na društvenim mrežama pojavio i snimak na kojem se vidi da su njih dvoje u istoj prostoriji i slušaju istu muziku.

Kako pišu mediji, Vojaž već neko vreme priželjkuje da pored sebe ima duhovitu, lepu i normalnu devojku, te da mu se ta želja upravo i ostvarila. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Njih dvoje poznaju se već neko vreme, od kraja prošle godine. Tad kad je izjavio kakvu bi devojku voleo da nađe, već je bio u fazi muvanja sa Anastasijom, a zajedno su tek odnedavno. Rekao mi je da mu je s njom lepo i da bi voleo da se za njihovu ljubav ne sazna u javnosti jer su tek na početku - naveo je izbor blizak reperu za Kurir.

Podsetimo, reper je nakon raskida s Breskvicom neko vreme bio u vezi sa Đinom Džinović, ćerkom Harisa Džinovića. I pored toga što je on negirao da su zajedno, izvori Kurira su rekli da je reper zaista bio u ljubavi s pevačevom naslednicom, a u prilog tim tvrdnjama pojavile su se i paparaco slike koje smo objavili, a na kojima su njih dvoje bili u veoma prisnim odnosima.

Foto: instagram.com/djinadzinovic/printscreen

Vojaž i Đina Džinović

- Nemam ni devojku ni kombinaciju. Meni je dosta važnije da budem uspešan i da pravim što veće rekorde. Biram s kim ću biti, meni može da se svidi neka prelepa manekenka, ali to je opet sviđanje, nije zaljubljenost - kazao je Vojaž sredinom decembra.

BONUS VIDEO: