"IZAZIVAM LJUBOMORU, BORIM SE SA TIM OD MALENA" Stanija Dobrojević otvorila dušu o detaljima iz prošlosti, evo kroz šta je sve prolazila!


IZVOR: Republika - 21.01.2023 | 22:00


Stanija Dobrojević priznala da joj godina iza nje nisu bile nimalo lake.

Foto: Youtube printscreen
"IZAZIVAM LJUBOMORU, BORIM SE SA TIM OD MALENA" Stanija Dobrojević otvorila dušu o detaljima iz prošlosti, evo kroz šta je sve prolazila!

Jedna od najpoznatijih starleta Stanija Dobrojević u medijima je prisutna već godinama unazad, a kako je istakla gostujući u jednoj emisiji, taj period joj nije nimalo bio lak, jer se oduvek borila sa zlurudim komentarima, ali i sujetom koja vlada na estradi.

Naime, nekadašnja učesnica "Zadruge" otvoreno je govorila o lošim iskustvima, te i šta je sve proživljavala, sa čime se bori i dan-danas.

- Zlobu, ljubomoru, klevete, ružne komentare trpim odavno... Nije lako nositi se sa tim, ali ja se sa tim borim od malena i osnovne škole. Uvek sam bila đak sa svim peticama, uvek sam bila vrcava i dečaci su me voleli, nesvesno sam izazivala ljubomoru - rekla je Dobrojevićeva u "Magazinu In".

Foto: printscreen/RTV Pink

Stanija Dobrojević Magazin In

Katarina Grujić, koja je takođe bila gošća u pomenutoj emisiji, složila se sa Stanijom, ali kako ona smatra, veći problem jeste netrpeljivost koja vlada među kolegama na estradi.

- Slažem se da to datira od detinjstva, ali danas je tek probem u poslu i među pevačicama. Uvek je pitanje koja je bolja, lepša, skuplje obučena... Više bih volela da se koleginice više drže zajedno, kao što to čine muškarci... - istakla je pevačica.

Foto: printscreen/RTV Pink

Katarina Kaća Grujić Magazin In

BONUS VIDEO: