JELENA ROZGA OBJAVILA LOŠE VESTI! Dobila sam ŠAMAR, ali ne odustajem!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 18.01.2023 | 21:30


Pevačici otkazan koncert u Splitu koji je bio zakazan za februar mesec.

Foto: John Pavlish
JELENA ROZGA OBJAVILA LOŠE VESTI! Dobila sam ŠAMAR, ali ne odustajem!

Jelena Rozga bila je na korak do ostvarenja svog sna. Ona se pripremila da drugi put napuni Spaladijum arenu u rodnom Splitu, ali na to će ipak morati da pričeka. Spektakl koji je bio zakazan za 11. februar je otkazan. Iz kojih razloga, pevačica nije otkrila.

Foto: John Pavlish

Jelena Rozga

- Drago mi je što sam s vama, iako ne dolazim s dobrim vestima. Užasno mi je žao, htela sam koncert u svom gradu, ali evo mogu potvrditi da će koncert sigurno biti u Splitu, u mom najdražem gradu. Nešto ćemo napraviti - rekla je Jelena za Radio Dalmaciju i dodala da joj je veoma krivo zbog novonastale situacije, ali ne odustaje:


- Ne odustajem od toga da napravimo koncert u gradu u kojem sam rođena, u kojem su svi moji dragi ljudi, moji roditelji. Radujem se tome, a sve informacije ćete prvi saznati.

Foto: printscreen

Jelena Rozga 

Inače, Rozga je pre 12 godina napunila Spaladijum arenu i postala prva žena kojoj je to pošlo za rukom, a sada joj se nije dalo da ispuni svoj san.


- Ne mogu opisati koliko mi je žao! Čak smo uspeli da i datum bude isti kao pre 12 godina i sve se lepo posložilo. Dobili smo udarac, šamar, ne mogu opisati koliko sam tužna! Toliko smo radili na ovom projektu, u Zagrebu je zaista bilo spektakularno, oni koji su bili sigurno će se složiti, ali sve ćemo napraviti da i moji Splićani dožive takav spektakl - zaključila je.
 

BONUS VIDEO: