"KALINIĆ SE LOŽI NA MENE, IMA KOMPLEKSE" Jovana Jeremić uzvraća udarac glumcu, Milan pokazao pravo lice!


IZVOR: Republika - 16.01.2023 | 16:14


Jovana Jeremić uzvratila je Milanu Kaliniću na prozivke.

Foto: Republika
"KALINIĆ SE LOŽI NA MENE, IMA KOMPLEKSE" Jovana Jeremić uzvraća udarac glumcu, Milan pokazao pravo lice!

Glumac i voditelj Milan Kalinić prokomentarisao je u jednoj emisiji ponašanje voditeljke televizije Pink Jovane Jeremić.

Naime, on je istakao da mu nije jasno kako je moguće da Jovana radi na televiziji. Sada se tim povodom oglasila i voditeljka Jovana Jeremić.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Jovana Jeremić

 

- Neću da se osvrćem na to što je Milan govorio. Neću ga napadati, jer je on faktički potvrdio moju nadmoćn u odnosu na sve u srpskim medijima. Neću ga vraćati na velika vrata, jer ga odavno tu više nema. On je svoje zlatno doba imao i to vreme je prošlo - govori Jovana i dodaje:

- Želim da ga se sećam kao velikog glumca i fantastičnog gosta u emisijama na Pinku, čak sam mu i zahvalna što mi je indirektno dao na značaju i odao mi priznanje da sam ja nagledanija i da mi svi dolaze u emisije.

Foto: Privatna arhiva

Jovana Jeremić Instagram

 

- On ne može da određuje građanima Srbije šta je to dobro, a šta ne. Problem je što cela nacija gleda Jovanu Jeremić, a ja nemam problem da on bude gledan. I to je jedna vrsta kompleksa koja postoji. Da li prema meni kao ženi ili je nešto drugo u pitanju, ja ne znam. On mene voli i pali se na ženu kao ja. Moj govor neće biti usmeren protiv Milana, jer bih bila ista kao on. Ja nisam gubitnik, već pobednik - zaključuje Jovana Jeremić za "Blic".

Podsetimo, Milan Kalinić napao je Jovanu Jeremić i nije je štedeo na rečima. Iako važio za jednog kavaljera, Kalinić je ovim potezom pokazao pravo lice:

- Ima sada na jednoj televiziji jedna voditeljka koja je vrlo ekstravagantna i kontroverzna. Svi se čude i šokiraju kako je ona uopšte dobila emisiju i kako radi na televiziji. I u pravu su. Ja se isto slažem sa njima - između ostalog rekao je Milan o Jovani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: