BRUKA! Hrvatsku pevačicu čeka crveni tepih, a ona naš narod gazi kako stigne: Severina, mrziteljka Srba, peva usred Beograda!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 08.01.2023 | 21:30


Kakve to gluposti pitate, kakva pitanja postavljate, kratko su poručili organizatori kada smo ih pitali zašto dovode pevačicu koja vređa sve što je srpsko.

Foto: ATA Images
BRUKA! Hrvatsku pevačicu čeka crveni tepih, a ona naš narod gazi kako stigne: Severina, mrziteljka Srba, peva usred Beograda!

Mrziteljka Srba Severina Vučković, koja veliča ustaše i koristi svaku priliku da vređa sve što je srpsko, peva usred Beograda!


Naime, hrvatska pevačica, koja širi mržnju prema našem narodu, nastupiće na muzičkoj manifestaciji Music Awards Ceremony (MAC) u organizaciji "Skajmjuzika", koji će se održati 25. i 26. januara u beogradskoj Areni.

Foto: printskrin instagram

Severina Vučković najavljena je na MAC festivalu koji se održava u Beogradu

 


Kada smo pozvali organizatore muzičkog događaja i postavili pitanje zašto dovode Severinu pred narod koji ona naziva genocidnim, čijeg patrijarha je vređala i proganjala pretećim porukama, te podsetili i na sve njene prethodne ispade budući da je s antisrpskom propagandom počela još davne 1993, kada je pevala na skupovima Tuđmanovog HDZ, prema reakciji vlasnika i osnivača "Skajmjuzik korporejšna", reklo bi se da oni ne vide ništa sporno u tome što će se mrziteljka Srba prošetati crvenim tepihom i zapevati pred srpskom publikom.


- Kakve me to gluposti pitate, kakva pitanja mi postavljate... - rekao je Milenko Škarić kratko za Republiku i spustio slušalicu.


Međutim, ne treba zaboraviti da Severina već decenijama pljuje i gazi po Srbima. Oduvek je slavila "Oluju" i svim srcem bila uz ozloglašenog Franju Tuđmana, koji je odgovoran za najveći progon našeg naroda u novijoj istoriji. Nosila je majice s njegovim likom, a javno je podržavala Albance s Kosova u borbi protiv, kako je govorila, srpske okupacije.

 

Foto: Promo foto

Severina Vučković više puta je širila mržnju prema svemu što je srpsko

 

Tokom jedne prepirke sa ljudima na društvenoj mreži Vučkovićka se dotakla i Ratka Mladića, poredeći ga s Hitlerom. Isticala je da je on želeo da pobije Hrvate, kao što je Adolf Hitler pobio Jevreje.

Takođe je na jednoj televiziji u Bosni i Hercegovini potvrdila svoje ranije tvrdnje da je srpski narod genocidan, aludirajući na to da je "Srbija počinila genocid u Srebrenici".

Ja sam sad ispala najgori ustaša, rekavši da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god oni to nazivali: veliki zločin, mali zločin ili srednji zločin, ali radi se samo o tome da, ako je bio genocid, onda bi neka država toj državi trebalo da plati odštetu. Mislim da samo zbog toga oni (Srbija) ne priznaju da se to tako zove - rekla je Severina na sarajevskoj televiziji.

 

Foto: E-Stock, Tanjug/M. Milivojević

Severina Vučković vređala je i Porfirija, kom je slala razne poruke

 

Nedavno je očigledno i potpuno izgubila razum kada se obrušila na patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija. Prvo mu je slala sramne SMS poruke, a zatim ga i javno vređala zbog toga što je u dobrim odnosima s ocem njenog deteta.


Inače, Severina je i dete koje ima sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem krstila, bez očevog znanja, u katoličkoj crkvi. Iako je prethodno govorila da bi volela da Aleksandar primi sakrament krštenja i u pravoslavnoj i u katoličkoj crkvi, to nije bilo moguće, zato što obe crkve priznaju čin krštenja kojim se određuje pripadnost religiji, a koji je ona obavila u tajnosti, kad je on imao sedam meseci.

Ovako je Severina blatila Srbe

- Srbi su genocidan narod
- Srbija je počinila genocid u Srebrenici
- Ratko Mladić je želeo da pobije Hrvate, kao što je Adolf Hitler pobio Jevreje
- "Pope, pope, družiš se s krimosima", pisala je Severina patrijarhu Porfiriju

 

BONUS VIDEO: