ŠTA SE DESILO OLIVERI BALAŠEVIĆ? Đoletova udovica objavila fotku na Božić, svi primetili da je DRASTIČNO SMRŠALA(FOTO)


IZVOR: Republika - 07.01.2023 | 13:04


Pratioci Olivere Balašević ne mogu da veruju.

Foto: youtube.com/printscreen
ŠTA SE DESILO OLIVERI BALAŠEVIĆ? Đoletova udovica objavila fotku na Božić, svi primetili da je DRASTIČNO SMRŠALA(FOTO)

Olivera Balašević, udovica Đorđa Balaševića iznenadila je na Božić korisnike Instagrama fotografijom na kojoj je pokušala da osmehom prikrije tugu što na ovaj najradosniji praznik njen Đole nije sa njom.

Kada nas je pre nešto manje od dve godine kantautor Đorđe Balašević napustio, vest o njegovoj smrti pogodila je čitavu naciju, a tuga Olivere Balašević, njegove supruge kao i čitave porodice do danas je nemerljiva. Teško se mire sa činjenicom da ga više nema, a tuga je iz dana u dan sve veća, kao i usamljenost njegove udovice kojoj, kako i sama kaže, nedostaju jutra, popodneva i večeri koje je provodila sa svojom najvećom ljubavi i životnim saputnikom.

Foto: PrintscreenInstagram/OliveraBalašević

Olivera Balašević

 

Ipak, da prebrodi bol pomažu joj unuke Simona, Peta i Vera u kojima pronalazi utehu i radost i zbog kojih se svojski trudi da se na njenom licu ne vide tragovi suza i tuge, te je zbog svakodnevne borbe koju u sebi vodi ona na neki način primorana da bude nasmejana i kada joj nije do toga. Svog supruga čuva u srcu i mislima, a neretko i na "Instagramu" voli da podeli trenutke koji je sećaju na njega, uglavnom pretvorene u stihove.

Vedrina koja Oliveru krasi na fotografijama svedoči da su to i te kako lepe uspomene, međutim iako sa širokim osmehom na licu, tuga Olivere Balašević uočljiva je i pored toga što je pokušala da je sakrije iza modernih naočara, a opis koji je stavila dovoljno govori o tome koliko joj Đole nedostaje te da će mnogo vremena morati da prođe kako bi rane na njenom srcu zacelile.

Foto: Printscreen/Kurir TV

Olivera Balašević

 

Ono što su mnogi primetili je i promena u kilaži Olivere, udovica kantautora je dosta smršala.

- Zima će sa mnom da se inati? Pa nije samo sneg taj gde mogu da ostanu tragovi - napisala je Olivera koja je objavom svoje pratioce podsetila na stihove pesme „Ne volim januar“ i time kod mnogih izazvala najnežnije emocije.

BONUS VIDEO: