TUGA DO NEBA U DOMU MC STOJANA! Pevač objavio uznemirujući snimak, ne može da dođe sebi od bola (FOTO)


IZVOR: Republika - 05.01.2023 | 10:15


Stojan se potresnim objavama oprostio od svog ljubimca, a zatim poručio da se onaj ko je otrovao njegovog psa neće dobro provesti.

Foto: ATA Images
TUGA DO NEBA U DOMU MC STOJANA! Pevač objavio uznemirujući snimak, ne može da dođe sebi od bola (FOTO)

Pevač MC Stojan objavio je na društvenoj mreži Instagram uznemirujući snimak na kojem se vidi kako se njegov pas bori za život, a nešto kasnije je saopštio da mu je najbolji prijatelj preminuo.

Stojan je, naime, u potresnim objavama otkrio da mu je pas otrovan, a onda se uz par fotogtafije i potresnim rečima oprostio od svog ljubimca, te poslao oštru poruku osobi koja je učinila ovo zlodelo.

Svi psi idu u raj, a ti što si mi otrovao psa, brzo ćeš na neko drugo mesto - piše u objavi.

POGLEDAJ GALERIJU

Pevač je objavio snimak na kojem se vidi kako njegov pas jedva diše i bori se život, a uz to je poručio svim vlasnicima pasa da paze prilikom izvođenja svojih ljubimaca u šetnju.

Borili smo se za život, ali nažalost otrov je brzo delovao. Ovo stavljam na društvene mreže jer samo monstrum može ovo da uradi. Širim svest da čuvate i dresirate vaše pse da ne uzimaju bilo kakvu hranu. Jeste uznemirujuće, ali moram svim vlasnicima pasa da pokažem ovaj snimak - napisao je Stojan, pa dodao:

- Koko, počivaj u miru - oprostio se reper od svog ljubimca.

Foto: instagram.com/mcstojan

MC Stojanu otrovali psa

BONUS VIDEO: