OVA DEVOJČICA POSTALA JE FATALNA ŽENA! Procurila fotografija pevačice iz detinjstva! (FOTO)


IZVOR: Republika - 27.12.2022 | 23:53


Nataša Bekvalac bila je preslatka u detinjstvu.

Foto: instagram.com/bekvalceva
OVA DEVOJČICA POSTALA JE FATALNA ŽENA! Procurila fotografija pevačice iz detinjstva! (FOTO)

Pevačica Nataša Bekvalac svojevremeno je objavila fotografiju iz detinjstva na kojoj se vidi da je lepotom plenila oduvek.

Niz pozitivinih komentara se samo nizao, a jasno je na koga su ćerke njene nasledile lepotu.

 

 

Podsetimo, Nataša važi za jednu od najfatalnijih žena na našoj javnoj sceni. Sreće u ljubavi nije imala, ali nikada se nije libila da govori o svojim ljubavnim pehovima i neuspelim brakovima sa Danilom Ikodinovićem, Ljubom Jovanovićem i Lukom Lazukićem.

- Moja izjava: ‘Nisam zbog dece ostajala u brakovima, zbog njih sam se razvodila‘ bila je način da se suprotstavim ženama koje sa podsmehom i veoma glasno komentarišu ono što smatraju mojim životnim neuspesima. Govore da su u braku zbog dece, jer tobož toliko se žrtvuju da ne mogu da dozvole da im deca odrastaju u razbijenim porodicama, jer su deci potrebna oba roditelja - rekla je pevačica za „Hello“ svojevremeno.

Foto: ATA Images

Nataša Bekvalac o svojim brakovima

- Za mnoge znam da su im brakovi loši, da deca slušaju svakodnevne svađe, poniženja, pa čak trpe i razne oblike nasilja, ali bože moj, važno je sačuvati porodicu. Možda, ali ne u mom slučaju. Hana i Katja nikada nisu čule povišen ton u našoj kući i na njih niko neće dići ruku dok sam ja živa.

BONUS VIDEO: