ISPLIVALA SLIKA SA PRIVATNE PROSLAVE! Trudna Anđelka Prpić slavila rođendan sa venčanim kumom, sa kojim čeka dete! (FOTO)


IZVOR: Republika - 25.12.2022 | 10:42


Anđelka Prpić u poslednje vreme često je objavljivala fotografije sa muškarcem sa kojim čeka dete

Foto: Youtube printscreen
ISPLIVALA SLIKA SA PRIVATNE PROSLAVE! Trudna Anđelka Prpić slavila rođendan sa venčanim kumom, sa kojim čeka dete! (FOTO)

Naša poznata glumica Anđelka Prpić trenutno je u žiži javnosti zbog ljubavne veze sa najboljim drugom svog bivšeg muža Darija Prpića, sa kojim navodno čeka i bebu.

Kako su domaći mediji preneli, navodno je u pitanju čovek koji im je bio kum na venčanju i koji je bio nerazdvojan sa porodicom Prpić od kako su se Anđelka i Dario upoznali 2011. godine. O tome svedoči i fotografija na kojoj su njih troje zajedno u jednom lokalu.

Foto: Instagram.com

Anđelka Prpić

U poslednje vreme je Anđelka često objavljivala fotografije na kojima se vidi da je u društvu navodnog partnera i kuma M. Ž., pa bi se reklo da se nije puno trudila da se ova priča sakrije iako danas nije voljna da govori za medije.

Foto: Instagram/Printscreen

Slika Anđelke Prpić sa navodno sa čovekom sa kojim je u drugom stanju

Na fotografiji koja je objavljena na društvenim mrežama, vidi se da Anđelka i M. Ž. poziraju sa širokim osmehom i da uživaju u njenom danu.

Podsetimo, Anđelka i Dario venčali su se 2011. godine, kada je jedan od svedoka na svadbi bio upravo njen novi partner sa kojim čeka dete. Ovaj par se razveo 2020. godine, a razlog je bila ljubomora koju glumica nije mogla da trpi.

BONUS VIDEO: