"NO ĐANI, NO PARTI" Folker za nekoliko sekundi uzeo 2.000 EVRA! Zbog jedne pesme, gosti ga "okupali" parama (FOTO)


IZVOR: Republika - 23.12.2022 | 08:00


Radiša Trajković Đani u javnosti je poznat kao kralj bakšiša.

Foto: printscreen/Kurir TV
"NO ĐANI, NO PARTI" Folker za nekoliko sekundi uzeo 2.000 EVRA! Zbog jedne pesme, gosti ga "okupali" parama (FOTO)

 

"No Đani, no parti", dobro je poznata parola kada su slavlja u pitanju. Gotovo da nijedna proslava ne može da prođe bez pesama popularnog folkera Radiše Trajkovića Đanija, a još kada on zabavlja goste, tad je užitak potpun.

Iako je bakšiš, uvek tabu tema estradnjaka, društvene mreže su tu da otkriju ono što bi oni i sakrili. Nije nepoznanica da se za Đanija lepi etiketa kralja bakšiša, a sada je isplivao još jedan snimak koji to i potvrđuje.

Foto: instagram.com/djanimusic

Đani uzima bakšiš

Naime, Trajković je pevao na jednom privatnom slavlju u Parizu, a kako se na njegovom repertoaru našao dobro poznati hit „Nema me“, dobra zarada je bila zagarantovana, a pevač je za samo nekoliko sekundi uzeo 2.000 evra. 

Đani je pevao okružen gostima koji su uživali u njegovoj pesmi, te su mu stavljali u šake novčanice od 500 evra, dok ih je on grlio i nazdravljao. 

Foto: instagram.com/djanimusic

Đani uzeo 2.000 evra za par sekundi

Podsetimo, Đani je u nekoliko navrata isticao da su mu osim novca, gosti poklanjali i zlatne lance, prstenje, ali da ništa od toga nije želeo da zadrži.

- Daju mi prstenje, lance, drago kamenje, ali ja to ne nosim. Ništa ne zadržavam, jer ne znam poreklo te robe - kazao je on ranije i dodao:

- Lik mi je poklonio lanac od pola kila zlata, imao je tuce para i počeo je da ih baca na muziku. Snimim da je sa ženom i ja skinem lanac i odem do nje i kažem joj: „Gospođo, vaš suprug mi je dao lanac, ne bih da bude Đani uzeo lanac, pa zapalio za Srbiju“, a ona mi kaže da je on sa namerom kupio taj lanac baš za mene - kaže Đani.

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll

Đani kralj bakšiša

BONUS VIDEO: