SARA JO OGOLILA DUŠU! Progovorila o dečku, svom rijalitiju, ali i najvećem pijanstvu do sada! (VIDEO)


IZVOR: Katarina Marković - 06.12.2022 | 22:45


Sara Jo nije krila detalje iz privatnog života, pa priznala da je zbog dečka naučila slovenački

Foto: republika.rs
SARA JO OGOLILA DUŠU! Progovorila o dečku, svom rijalitiju, ali i najvećem pijanstvu do sada! (VIDEO)

 

 

Sara Jo doček Nove godine provešće u Crnoj Gori, a sada je progovorila o dečku, najluđem pijanstvu, ali i otkrila da li bi ikada pristala da snimi sopstveni rijaliti program, zajedno sa svojom porodicom i pijateljima.

Sara Jovanović nešto više od godinu dana uživa u emotivnoj vezi sa slovenačkim plesačem Žigom Sotlarom, a sada je otkrila kako joj uspeva da balansira između ljubavi i posla, s obzirom na to da je dečko prati i na nastupima:

-Mi smo dugo godina bili prijatelji i saradnici. Svakako da je ljubav sa njim obeležila ovu godinu, iako smo vezu otpočeli u prošloj. Mada on živi u Sloveniji, ne mogu da kažem da je to neka veza na daljinu, jer mnogo vremena, kako zbog mene, tako i zbog poslovnih obaveza, provodi u Srbiji. Vrlo rado odlazim u Ljubljanu, naučila sam i da pričam na slovenačkom, ako želite reći ću vam nešto, naučila sam i par opasnih rečenica - rekla je Sara Jo za Republiku kroz smeh.

Foto: republika.rs

Sara Jo

Na pitanje da li bi se ikada usudila da snimi sopstveni rijaliti program, Jovanovićeva je imala šta da kaže:

-Nije da nije bilo šala na taj račun. Zaista mi je dan ispunjen smehom, moje društvo i porodica zaista su zahvalni za tako nešto. Ipak, nisam sigurna da li bi se upustila u to. Čini mi se da trenutno ima i previše toga, želim da malo izbalansiram sadržaj koji se nudi - objasnila je pevačica.

Foto: republika.rs

Sara Jovanović

Sara nije imala ništa protiv da prizna kako je izgledalo njeno najveće pijanstvo, ali i kako na nju deluje alkohol:

-Udari me i na hormone (smeh). Mislim da sam zavodljiva, a zapravo sve je suprotno - rekla je pevačica, a onda dodala:

-Iskreno, nisam sigurna da sam imala neko ludo pijanstvo, pa čak ni u nekim mlađim i luđim godinama, uvek sam znala gde je granica - objašnjava ona.

Šta je Sara Jo još rekla, saznajete u video-zapisu na početku teksta.

BONUS VIDEO: