SKANDALOZNI SNIMAK NA KOM ALBANSKI REPER PSUJE SRBE ZGROZIO SVET! Usred Italije seje MRŽNJU i poziva na NASILJE! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 06.12.2022 | 15:22


Mladi albanski reper napravio skandalozni nastup.

Foto: Printscreen/TikTok
SKANDALOZNI SNIMAK NA KOM ALBANSKI REPER PSUJE SRBE ZGROZIO SVET! Usred Italije seje MRŽNJU i poziva na NASILJE! (VIDEO)

Nakon utakmice na Svetskom prvenstvu između reprezentacije Srbije i reprezentacije Švajcarske došlo je do kulminacije sukoba i netrpeljivosti između Srba i Albanaca jer su pripadnici albanske nacionalnosti, pre svega oni koji žive na teritoriji Kosova i Metohije prebacili političke sukobe na teren i sport, a igrači Đerdan Šaćiri i Granit Džaka ušli su u fizičke okršaje sa našim igračima.

Foto: Printscreen/TikTok

Albanski reper Don Džoni provocira Srbe

Incidenti sa terena, preneti su i na estradnu scenu, pa je tako albanski reper Don Džoni napravio skandaloznu scenu na nastupu u Italiji, a sramotan snimak pojavio se na društvenim mrežama i šokirao svet.

Naime, na snimku se vidi kako reper skandira na bini na albanskom jeziku, a publika ga prati uglas. Po onome što se može čuti on psuje Srbe i poziva na mržnju. Oni koji su došli da ga slušaju su sa oduševljenjem prihvatili njegovu provokaciju, a kako u Italiji živi veliki broj pripadnika albanske nacionalnosti, ni ne čudi njihova reakcija.

 

 

Inače, Don Džoni je rođen 2000. godine u selu Novo Čikatovo, opština Glogovac na Kosovu i Metohiji, južnoj autonomnoj pokrajini Srbije. 

BONUS VIDEO: