DARA URNISALA VIDIĆA! Pevačica RAZVALILA propalog modnog kreatora: Vidićka, SIDAŠICE! (FOTO)


IZVOR: Republika - 23.11.2022 | 11:14


Dara Bubamara žestoko odgovorila Saši Vidiću.

Foto: pixabay.com/ST/N. Pančić/e-stock agency/e-stock/M.RODIĆ
DARA URNISALA VIDIĆA! Pevačica RAZVALILA propalog modnog kreatora: Vidićka, SIDAŠICE! (FOTO)

Propali modni kreator Saša Vidić ne prestaje da se kači na uspešne estradne ličnosti, ne bi li dobio trunku medijske pažnje. Ovaj put se na njegovoj meti našla Dara Bubamara i to zbog prekida prijateljstva sa njegovom, do pre nekoliko godina najvećom suparnicom, a sada drugaricom, samoprozvanom divom Jelenom Karleuša.

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara

Kako je Dara poznata kao neko bez dlake na jeziku i ko nikome ne ostaje dužan, žestoko je odbrusila Vidiću i podsetila javnost na njegove ispade u prošlosti, od kojih ni dan danas ne može da se oporavi.

- Ovo raspalo, smrdljivo g*vno mene spominje! Molim komunalnu inspekciju da ovo trulo g*vno izbace iz trolejbusa! Ovako izgleda raspala drogirana tetka, koja je krenula u javni WC da traži ljubav svog života! Dužna, ružna, predozirana i tužna, svima poznata kao Vidićka propala sidašica! Ovako završavaju osobe koje sopstvena zloba upropasti - napisala je Dara, koja je dodala:

Foto: printscreen/instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara odbrusila Saši Vidiću

- Kreatorka na kineske baterije ljulja se u busu. Ne znam da li igra uz neku lošu muziku ili je roba loša. Jadno je da ovakav drogirani neradnik komentariše zvezde. Vidićka, propala sidašice, hitno na lečenje u Crnu reku, pa da lopata odradi svoje - poručila mu je Bubamara.

BONUS VIDEO: