VATRENO, NERVOZNO, PANIČNO: Nadica Ademov priznala gde će provesti novogodišnju noć, pa otkrila kako će bodriti reprezentaciju Srbije! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 22.11.2022 | 20:34


Nadica Ademov zajedno sa mnogim starijim kolegama nastupila je na koncertu Crno beli svet u organizaciji "Zvuci Srbije".

Foto: Republika.rs
VATRENO, NERVOZNO, PANIČNO: Nadica Ademov priznala gde će provesti novogodišnju noć, pa otkrila kako će bodriti reprezentaciju Srbije! (VIDEO)

Pevačica mlađe generacija Nadica Ademov, zajedno je rame uz rame sa starijim koleginicama nastupiti na koncertu Crno beli svet u organizaciji "Zvuci Srbije", a ovoga puta otkrila je koja pesma joj je najdraža sa albuma prvenca, kako će provesti Novu godinu, ali i bodriti fudbalsku reprezentaciju Srbije na svetskom prvenstvu. 

Od nastupa na "Zvucima Srbije" Nadica očekuje mnogo, a pevačica ne krije da će dati sve od sebe kako bi publika koja nju sluša bila zadovoljna. 

-Očekujem da se narod dobro provede. Daću sve od sebe da Perica Vasić, koji je organizator svega ovoga, bude prezadovoljan sa nama i da bude sve onako kako je on zamislio - rekla je Nadica za Republiku, pa dodala koju pesmu bi izdvojila sa poslednjeg albuma. 

-Sve su pesme na svoj način lepe, ali izdvojila sam pesmu "Šapat vetrova". Stvarno je nekako posebna, puna emocija i prava tužna ženska pesma, a tako se album i zove. U januaru, ili februaru možete da očekujete od mene nešto novo- objasnila je pevačica. 

Foto: Republika.rs

Nadica Ademov na manifestaciji "Zvuci Srbije"

Ni ove godine, kao ni proteklih, pevačica neće biti u prilici da zagrli najbliže u novogodišnjoj noći, što joj, kako priznaje, teško pada. 

-Nova godina će da bude radna, provešću je u Bosni, kao i svake godine moram da radim. Verujte mi da sam se uželela Nove godine sa porodicom, da sa njima provedem novogodišnju noć, ali, nažalost, ne može - objasnila je ona. 

Nadica je ovom prilikom otkrila na koji će način bodriti fudbalsku reprezentaciju Srbije na svetkom prvenstu u Kataru:  

-Vatreno, nervozno, panično, kao i svi mi. Ko god da postigne prvi gol, želim im da prođu dalje i svu sreću ovog sveta - dodala je ona.

Šta je pevačica još rekla, pogledajte u video zapisu na početku teksta. 

BONUS VIDEO: