SKANDAL! Iz Olje Crnogorac progovorio demon: Više mi pomaže šaner od manastira Tumane!


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 22.11.2022 | 21:00


Olja Crnogorac šokirala je domaću javnost kada je nakon boravka na svetom mestu, otišla kod šanera

Foto: ST/D.Kadic, TikTok printscreen
SKANDAL! Iz Olje Crnogorac progovorio demon: Više mi pomaže šaner od manastira Tumane!

Foto:  

Olja Crnogorac zgrozila je čitavu javnost kada je izgovorila da joj u bolesti više pomaže njen šaner od svetog mesta kakvo je Manastir Tumane, gde je prvobitno otišla da se pomoli za zdravlje.

Naime, Olja je priznala da se danima osećala loše i da je naglo gubila kilograme, te da je otišla da potraži mir u Manastiru Tumane. Kako je sve snimala i kačila na svom Tik-toku, može se jasno videti da se voditeljka malo zadržala na svetom mestu, a ono što je sve začudilo i što je za svaku osudu jeste to što je nakon toga otišla kod šanera da bi kupila nekoliko komada odeće. Ona je otišla i korak dalje, pa je izjavila da joj u bolesti više pomaže šoping i kradene stvari od Tumana.

Foto: TikTok printscreen

Olja Crnogorac poseda manastira Tumane

- Već mesec dana nenormalno povraćam i gubim kilažu. Ni doktori, a ni niko drugi ne zna šta mi je iako sam dala stotine hiljada dinara na preglede kod privatnih lekara. Onda sam se jedno jutro probudila i rekla ocu: "Vozi me u Tumane". Nisam znala zašto i zbog čega sam dobila taj poziv, ali sam morala tamo da odem. Put je bio zaista težak, krivudav, a meni je mnogo bilo loše, ali sam rekla sebi da ću to isterati do kraja i da nema vraćanja - počela je priču Olja i kako je više otkrivala, javnost je bila sve zgroženija njenim rečima i ponašanjem:

- Kada sam došla, osetila sam neki čudesan mir i, mogu slobodno reći, spokojstvo i nekako ti razgovori sa samim sobom i s bogom su najiskreniji. Moj momak ne bi bio on da ne pokuša na neki način da me oraspoloži. On je najdivnije biće na planeti, sve vreme je brinuo o meni, kuvao mi, čistio kuhinju, donosio lekove i, umesto jednog parfema, on mi kupi tri. Takvog čoveka bih poželela svakoj devojci. A ja sam jedna od onih žena koja svoje bolesti leči šopingom. Pravo iz Tumana, tako kljakava i nikakva, otišla sam kod šanera i rešila da sebi kupim nekoliko ozbiljnih komada. Imama i jeftine garderobe, ali morala sam sebe da počastim skupim čizmama, DG jaknom. Šaner je moj prijatelj. Ja, kao i svaka žena, automatski ozdravim čim sebi kupim nešto, čim nataknem neku kožu, krzno.

Foto: instagram.com/montenegrina_o

Olja Crnogorac

Nakon toga svi su najoštrije osudili Oljin potez, te su se ispod skandaloznog snimka ređali samo negativni komentari.

- "Pomozi bože Olji da se vrati svome stadu jer ovo šaltanje i neočekivan obrt situacije s Tumana na šoping, uz izgovaranja marke", "Prvo u manastir, pa kod šanera po kradenu robu", "Imamo video godine" - glasili su komentari ispod video-snimka na Tik-toku.

BONUS VIDEO: