"NE IDEM U KATAR DA NE BIH DEKONCENTRISALA NAŠU REPREZENTACIJU" Jovana Jeremić nakon priznanja da joj se UDVARA fudbaler ponovo šokira!


IZVOR: Republika - 22.11.2022 | 10:20


Jovana Jeremić nedavno je priznala da joj se udvara izvesni fudbaler, a sada je ponovo podigla prašinu svojom izjavom.

Foto: ST/V. LUKIĆ
"NE IDEM U KATAR DA NE BIH DEKONCENTRISALA NAŠU REPREZENTACIJU" Jovana Jeremić nakon priznanja da joj se UDVARA fudbaler ponovo šokira!

Voditeljka Jovana Jeremić velika je ljubiteljka fudbala, ali je ovog puta rešila da ne putuje u Katar, već će za "orlove" navijati iz Beograda - i to iz samo jednog razloga!

Kad bih otišla u Katar, napravila bih haos, dekoncentrisala bih celu našu reprezentaciju! Zato sam odlučila da ostanem u Beogradu i da ih podržavam odavde - priča voditeljka za Republiku i dodaje da bi se rado oprobala kao sportski komentator:

Foto: Republika.rs

Jovana Jeremić se razume fudbal

- Počela sam da se interesujem za fudbal otkad sam snimila reklamu s argentinskim fudbalerom Gabrijelom Batistutom. Mislim da je sada pravi momenat da počnem da izveštavam o fudbalu. Ako su to mogle da rade novinarke koje nemaju veze s tim sportom, i to samo da bi se dobro udale, zašto ne bih i ja?! Imam sve predispozicije da u izveštavanju budem apsolutno najbolja!

Jeremićeva priznaje i da jedan fudbaler pokušava da je zavede, ali ne želi da otkriva njegov identitet.

- Udvara mi se jedan fudbaler, ali ne bih pričala mnogo o tome... Trenutno sam sama, izašla sam iz braka i zbog toga ću ubuduće tri puta da merim pre nego što se odlučim da s nekim započnem vezu. Ako uđem u vezu s fudbalerom, to mora da bude ozbiljno. Problem je što ja volim starije, a muva me mlađi! - priča Jovana.

Foto: Republika.rs

Voditeljka na meti fudbalera

Jovana iz braka s političarem Vojislavom Miloševićem ima ćerku Leu, a volela bi da ima još dece.

- Hoću još dece, ali ne sada, već za nekoliko godina. Posvećena sam karijeri i pre drugog deteta želela bih da obezbedim još jedan stan, a za to mi treba mnogo para - priča Jovana.

Foto: Republika

Jovana je ostala u dobrim odnosima sa bivšim suprugom

BONUS VIDEO: