ANA NIKOLIĆ JAVNO PRETI RASTI! Pevačica udarila na orijentaciju bivšeg muža: "Tara hoće DVE TATE"


IZVOR: Republika - 21.11.2022 | 13:20


Iako se mislilo da je njihov odnos nakon razvoda idiličan, ispostavilo se da Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta nisu u dobrim odnosima, a kako pevačica tvrdi, razlog sukoba je njihova naslednica.

Foto: Republika/Vladimir Lukić,e-stock/M. RAFAILOVIĆ
ANA NIKOLIĆ JAVNO PRETI RASTI! Pevačica udarila na orijentaciju bivšeg muža: "Tara hoće DVE TATE"

Rat između Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, po svemu sudeći, raste iz dana u dan, a pevačica je sada u svom stilu progovorila o raskolu sa svojim bivšim suprugom, s kojim ima ćerkicu Taru.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Nikolić nastavlja rat sa Rastom

Na samom početku svog izlaganja, Nikolićeva je šokirala javnost svojim priznanjem iz privatnog života, te je otkrila da ima novog dečka, a onda se osvrnula na temu sukoba sa bivšim suprugom koji je uzburkao domaću javnost.

- Neću da pričam, ali imam novog dečka, kao - nasmejala se pevačica u emisiji "Ekskluzivno", pa dodala:

Pitala sam Taru da li želi da ima novog tatu, ona mi je rekla: "Ja bih volela da imam dve tate". Jao, ne! Ćao, tata... (smeh) Šalu na stranu, ne treba nam ni jedan, vidiš da odlično funkcionišemo kad smo same. Sve je super! Što se tiče drame, zavisi od druge strane, jer imperija sada uzvraća udarac! A kada imperija uzvraća udarac, onda mnogo boli - izjavila je Ana Nikolić.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Nikolić rešila da uzbrati udarac Rasti

Podsetimo, iako je delovalo da su Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta u idiličnom odnosima, najpre zbog ćerke Tare, koja se rodila dok je pevački duo bio u srećnom braku, izgleda da su se stvari promenile. 

Pevačica je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju svog bivšeg supruga na kojoj piše da je reper nakon svih skandala rešio da okrene novi list i preokrene život iz korena, uz to iznevši niz optužbi na njegov račun.

Foto: Dragan Kadić

Sukob između Raste i Ane Nikolić ne jenjava

BONUS VIDEO: