MANIJAK JE PRATIO, PA SE POJAVIO NA SNIMANJU! Anastasija Ražnatović doživela ŠOK, progovorila o suočavanju sa PSIHOPATOM koji je uznemirava!


IZVOR: Republika - 11.11.2022 | 11:28


Anastasija Ražnatović se suočila sa manijakom.

Foto: printscreen/blic tv
MANIJAK JE PRATIO, PA SE POJAVIO NA SNIMANJU! Anastasija Ražnatović doživela ŠOK, progovorila o suočavanju sa PSIHOPATOM koji je uznemirava!

Anastasiji Ražnatović ozbiljno je ugrožena bezbednost od strane manijaka koji ju je progonio. Ona se požalila svom prijatelju da joj nepoznati muškarac šalje eksplicitne fotografije i preteže poruke preko društvenih mreža, a onda se pojavio i na jednom snimanju.

- Opet mi ovaj psihopata šalje poruke. Čovek je sigurno poremećen, šalje mi boleštine sa lažnog profila. Rekla bih da je jako opsednut i da nije sav svoj - požalila se Anastasija.

Foto: printscreen/blic tv

Anastasija Ražnatović

Kako je otkrio njen prijatelj, progonitelj je Anastasiji često pisao da je čeka ispred kuće.

- Vreme je da slučaj prijaviš policiji - konstatovao je prijatelj Ražnatovićeve.

Snimanje emisije proteklo je u najboljem redu, a ono što je najmanje očekivala bilo je pojavljivanje manijaka na setu.

- Taj čovek se nalazio ispred studija kada sam završila snimanje. Video je na TV-u da sam ovde i došao je. Jako mi je bilo uznemirujuće - kaže Anastasija.

Foto: printscreen/blic tv

Anastasija Ražnatović prijavila manijaka policiji

I sama Svetlana Ceca Ražnatović se zabrinula za Anastasijinu bezbednost.

- Nije prijatno, takvi ljudi koji ti remete mir često znju da budu nepredvidivi. Prijavljivala sam često manijake i uvek su organi reda reagovali - kaže Ceca.

- Kao svaki roditelj bila sam uplašena, jer ne znate u kojoj meri i na šta je spreman čovek koji šalje eksplicitne sadržaje, koji je uhodi, šeta oko kuće, a mi ne znamo kako on izgleda. I sama sam se suočavala sa takvim situacijama, jer kada si javno eksponiran svakakve ljude privlačiš. To je ogromna količina straha - izjavila je Ceca. 

- Jako sam se iznenadila, pošto ga ranije nisam viđala uživo. Samo preko društvenih mreža, jer mi je tu svakodnevno slao poruke. Nije bio strah, više neki šok. Brzo smo ušli u kola, tako da nisam imala nikakav kontakt. Ubrzo mi je poslao snimak kako me je snimao tokom čitavog gostovanja na televiziji koje se dešavalo u studiju na otvorenom. Posle kada sam razmišljala o tome jeste mi bilo dosta uznimirujuće, znajući da je čovek koji ima zle i bolesne namere bio tako blizu mene – rekla je Anastasija i dodala:

Foto: printscreen/blic tv

Anastasija Ražnatović o manijaku

- Nisam onaj tip devojke koji će da paniči i vrišti. Da beži ili pravi još dodatnu paniku na sve to. Jednostavno sam smirena. Tek kasnije kada prođe određeno vreme i krene da mi se vraća film, odnosno dešavaju „flash backovi“ shvatam da je situacija mogla mnogo gore da prođe. Iskreno da kažem, da me je Bog sačuvao više puta. Situacije tog tipa nisu uopšte naivne. Mnogo puta sam slušala kako se od obične tuče desi da se nekome prekine život ili da se od bezopasnog udvarača ili nekog ko šalje poruke, pa se desi da se sve to završi tragično. Stigne me taj strah tek kasnije – rekla je Anastasija. 

Foto: printscreen/blic tv

Ceca Ražnatović o manijaku koji proganja Anastasiju

- Kada se vratila sa događaja saopštila mi je da se progonitelj ponovo pojavljuje. I on je više puta hapšen. Policija nema osnova da ih zadržava u zatvoru ili u psihatrijsku ustanovu sve dok ne naprave delo. Oni imaju prava da ih zadrže na 24 ili 48h, bez napravljenog dela, oni onda moraju da ih puste na slobodu. Nisam bila iznenađena kada mi je rekla da se pojavio, jer znam zakon i ono što mi se dešavalo iz svojih situacija. Nije ni malo prijatno, zato je odmah prijavila ponovo - rekla je Ceca u ''Ceca show''.

BONUS VIDEO: