NEDA UKRADEN BILA TRUDNA SA POPOVIĆEM? Krili to godinama, sve je obavijeno VELOM TAJNI, Saša o detetu pričao i sa Baba Vangom, ona mu sve PROREKLA!


IZVOR: Republika - 08.11.2022 | 08:50


Spekuliše se da je Neda imala spontani pobačaj.

Foto: ATA Images
NEDA UKRADEN BILA TRUDNA SA POPOVIĆEM? Krili to godinama, sve je obavijeno VELOM TAJNI, Saša o detetu pričao i sa Baba Vangom, ona mu sve PROREKLA!

Pevačica Neda Ukraden objavljivanjem autobiografije ''Zora je svanula'' napravila je pravu pometnju u javnosti i estradnoj sceni. Ona je u knjizi otkrila brojne nepoznate detalje svog života, a mnoge je posebno zaintrigirala priča o emotivnim partnerima kojima je posvetila čitava poglavlja.

Otkada je knjiga izašla, posebno se priča o njenoj vezi sa Sašom Popovićem. Neda je navela da je njihova romansa otpočela 1989. godine, kao i da su planirali zajedničku budućnos. Oboje su drugu stranu upoznali sa roditeljima koji su oduševljeno prihvatili njihovu vezu, ipak neke detalje nije želela da otkriva, a kako Kurir prenosi, Neda je navodno prećutala trudnoću sa Popovićem.

Foto: ATA Images

Neda Ukraden

Naime, kako pomenuti mediji prenose, oni su sredinom 1990. godine saznali da će postati roditelji, ali je Neda posle nekoliko meseci imala spontani pobačaj. U vezi su bili posle toga kratko, raskinuli su početkom 1991.

Da u ovome možda i postoji istina svedoči izjava Saše Popović koji je 2021. godine na promociji albuma svoje supruge Suzane Jovanović otkrio predviđanja baba Vange.

- Vanga je pričala srpski lepo, razumno. Tad mi je rekla: "Imaš 37 godina, otac ti je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Tvoja majka ne pali sveću za slavu, moraš da je upozoriš na to. Taj crveni auto koji si kupio je fenomenalan i čuvaj te papire koje si u Vijeni (Beč) napravio." Pao sam u nesvest, kako ona sve to zna. Još mi je rekla: "Ta grupa u kojoj si sad, raspašće se. Za godinu dana nećete postojati." A mi tad, 20. avgusta 1990, imamo 120.000 gledalaca u Sofiji, na vrhuncu karijere - govorio je on, pa nastavio:

Foto: ATA Images

Saša Popović

- Ja nju onda pitam: "Kažite vi meni, Vanga, kad ću se ja oženiti?" Ona meni kaže: "Zaboravi, narednih šest godina se sigurno nećeš oženiti." Ja sam se oženio 1998, a Vanga je umrla 1996. A ja njoj kažem: "Kako se neću oženiti, pa moja devojka je trudna, u četvrtom mesecu..." Kaže Vanga: "Ništa, od te devojke nema ništa. To dete se neće roditi. Petog januara sledeće godine ćete raskinuti." Ne mogu da vam kažem o kome se radi! Sve je tako bilo - naveo je Popović tada.

Dakle, jasno se iz Sašine izjave zaključuje da je on baba Vangi 20. avgusta 1990. rekao da ima devojku koja je u četvrtom mesecu trudnoće, na šta mu je ona rekla da se to dete neće roditi i da će s partnerkom raskinuti 5. januara 1991. Sa druge strane, Neda navodi da je sa Popovićem raskinula početkom 1991. godine.

Neda se oglasila povodom ovih navoda i demantovala ih.

- To nije tačno. Ja sam rekla šta sam imala da kažem, ostalo ne želim da komentarišem i ulazim u neke detalje koje je neko iskonstruisao. Smatrala sam da sam dužna da objavim knjigu koja se tiče mog života, a ne neko drugi da piše o mom životu stvari koje nemaju veze sa mnom. Ja sam trenutno u vožnji i sve što sam želela da kažem i otkrijem se nalazi u knjizi - objasnila je pevačica

BONUS VIDEO: